Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πόλεμος με αρνητικά σχόλια σε φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

H Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μπικίνι της και πόζαρε στον φακό με αυτοπεποίθηση χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Ο «πόλεμος» των followers στα σχόλια και η αποστομωτική απάντηση.

HΧριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι κόρες τους έχουν μετακομίσει προσωρινά στην Αντίπαρο αφού πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι πραγματοποιούν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα το οποίο και αποχωρίστηκαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Αιγαίο και δεν σταματούν να μοιράζονται #familygoals εικόνες από το νησί της καρδιάς τους.

Η τετραμελής οικογένεια θα γιορτάσει αύριο τα δεύτερα γενέθλια των διδύμων αφού στις 23 Ιουνίου 2021 η Χριστίνα Μπόμπα έκανε στον σύζυγό της το πολυτιμότερο δώρο, τα παιδιά τους.

 

Η νέα φωτογραφία με μαγιό και η αποστομωτική απάντηση follower σε τοξικό σχόλιο για το σώμα της
Πριν από λίγες ώρες η γνωστή influencer-επιχειρηματίας φόρεσε το φλογερό κόκκινο μπικίνι της και πόζαρε στον φακό με θέα τη θάλασσα.

«Γιατί ρουφιέσαι το βλέπουμε ότι έχεις παχύνει», έγραψε (δυστυχώς!) μια follower κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα.

Η «πληρωμένη» απάντηση δεν ήρθε από την ίδια την influencer αλλά από μια fan η οποία πολύ ορθά επισήμανε: «Μπράβο σας για το εξαιρετικό σχόλιο. Ο σεβασμός και η αλληλεγγύη δεν πρέπει να ναι στο λεξικό σας. Αφήστε που η κοπέλα έχει και τέλειο σώμα»

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι οδηγοί που σύμφωνα με το άρθρο 45 του νέου Ποινικού Κώδικα, έχουν καταναλώσει αλκοόλ ή έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως και εκείνοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι και εγκαυματίες που παλεύουν ακόμα με τα σωματικά και ψυχικά τους τραύματα, μίλησαν στο ΕΡΤNEWS και την Κατερίνα Φάκα....

LIFESTYLE

“Φτάνει που ξέρω πως υπάρχει κι ας μην είναι εδώ” αναφώνησε, αμέσως μόλις συνάντησε το τηλεοπτικό κοινό του STAR, ο Ετεοκλής Παύλου! Μοναχική έναρξη...

ΕΛΛΑΔΑ

Την αντίθεσή της στη θεσμοθέτηση των BONUS στο Δημόσιο, εκφράζει η ΑΔΕΔΥ και παράλληλα υπενθυμίζει τις αυριανές συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, καλώντας σε...