Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το τρεντ με το σουτιέν σε κοινή θέα που υποστηρίζουν celebrities

Όχι, αυτό δεν είναι κάποιο…κατά λάθος ατύχημα ή κάποιο σχεδιαστικό λάθος της γκαρνταρόμπας. Είναι μια προσεκτικά επιμελημένη δήλωση μόδας.

Αστέρια, όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Σίντνεϊ Σουίνι, τράβηξαν τα βλέμματα στο Φεστιβάλ των Καννών στα τέλη του περασμένου μήνα, αθλητικά ρούχα που έμοιαζαν με στράπλες ή φορέματα με  σουτιέν να κρυφο-φαίνονται από κάτω.

 

«Ειδικά μετά την πανδημία, το να δείχνεις δέρμα είναι η απαγορευτικό και όλοι αναζητούν τρόπους για να γίνουν δημιουργικοί με στυλ και τάσεις μόδας που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και να δείχνουν σέξι», λέει ο Gianluca Russo, δημοσιογράφος μόδας και συγγραφέας του «The Power της Plus.”

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι αυτή η εμφάνιση έχει τις ρίζες της στην επιθυμία να τραβήξει κανείς την προσοχή στο σώμα του και να ξεχωρίσει μέσα σε ένα πλήθος. Πρέπει όμως να τολμήσεις να δοκιμάσεις την τάση; Πρώτον, λένε οι ειδικοί της μόδας, είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις αυτό που προσπαθείς να πετύχεις με μια τέτοια εμφάνιση.

Ποια είναι η νέα τάση του «εκτεθειμένου σουτιέν»;

Το προκλητικό στιλ θυμίζει τη μόδα του Y2K, όταν ήταν της μόδας να φοράει κανείς σουτιέν ως τοπ. Αυτή η εκδοχή είναι διαφορετική επειδή «είναι πολύ προσεκτικά τοποθετημένο ώστε να μοιάζει με δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας», δήλωσε η δημοσιογράφος για πολιτιστικά θέματα Christina Binkley στην USA Today.

 

«Χρειάζεται διδακτορικό στη μόδα για να γίνει καλά αυτή η εμφάνιση», δήλωσε η Binkley. «Αυτά είναι πραγματικά ακριβά, προσεκτικά σχεδιασμένα ρούχα για να φαίνονται ακριβώς έτσι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τα μέσα να ντυθούν έτσι… Τίποτα από αυτά δεν είναι πρόχειρο. Είναι πολύ σκόπιμο, σε αντίθεση με το σουτιέν που προεξέχει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των πελατών, το Master έχει αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης και εξοπλισμού, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Παράλληλα,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εστιάζοντας αποκλειστικά στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (GHG), η έκθεση καλύπτει τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου, από την εξόρυξη και την κατεργασία πρώτων υλών...