Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τζένη Καζάκου:Η εγγονή της Καρέζη είναι πανέμορφη & της μοιάζει

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη μεγάλωσε και έχει μία παραδεισένια ομορφιά.

Είναι 23 ετών, έχει σπουδάσει υποκριτική και φέτος τη βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” στη συχνότητα του Alpha.  Άλλωστε ήταν σχεδόν αναπόφευκτο πως θα κληρονομούσε το καλλιτεχνικό “μικρόβιο” από την ταλαντούχα οικογένειά της.

Εμείς κάναμε μια διαδικτυακή βόλτα στο προφίλ της στο Ιnstagram για να ανακαλύψουμε το κατά πόσο μοιάζει με τη διάσημη γιαγιά της.

 

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν, εκτός από αυτό, έχει κληρονομήσει όμως και την ομορφιά της Τζένης Καρέζη, ενώ δεν λείπουν και ορισμένα χαρακτηριστικά της μητέρας της.

 

Η μελαχρινή κοπέλα έχει πραγματικά πανέμορφα ανοιχτόχρωμα μάτια, αλλά και ζουμερά χείλη, όπως η γιαγιά της. Τα καστανά μαλλιά της, αλλά και το βλέμμα της την κάνουν να μοιάζει πραγματικά πολύ με την θρυλική ηθοποιό, δεν συμφωνείτε;

 

 

Τζένη Καζάκου: Η σχέση με τη μητέρα της και η σύγκριση

Στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (07/06) η Τζένη Καζάκου.

Η υποκριτική στην οικογένειά της περνά από γενιά σε γενιά. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τη αναπόφευκτη σύγκριση με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, αλλά και τους γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη.

«Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

«Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς», διευκρινίζει αμέσως μετά», πρόσθεσε η ίδια.

«Κι ας μην ήμουν από αυτή την οικογένεια, πάντα κάποιος θα βρεθεί να πει κάτι και δε θέλω να ζω δυστυχισμένη. Μου αρέσει που ξυπνάω και πάω στη δουλειά χαρούμενη», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Τάνια Τρύπη για την κόρη της, Τζένη: «Είναι συνάδελφος πλέον»

Ενώ για τη σχέση της με τη μητέρα της δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα. Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό θα ικανοποιήσει τους εργαζόμενους, διότι λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τον πληθωρισμό, αλλά και τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τις ασταθείς συνθήκες, η εταιρεία διατήρησε με επιτυχία την κερδοφόρα ανάπτυξή της και υπερασπίστηκε την κορυφαία θέση της στην...