Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ντι Κάπριο: Σε σχέση με καυτό μοντέλο – Τους έπιασαν στα πράσα

Πιστός στις συνήθειες του να βγαίνει με νεαρά πανέμορφα μοντέλα φαίνεται πως έμεινε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, για τον οποίον μάλιστα έχει δημιουργηθεί η φήμη ότι δεν βγήκε ποτέ με καμία κοπέλα άνω των 25 ετών τα τελευταία χρόνια, εθεάθη σε ένα γιοτ στα ανοιχτά της Σαρδηνίας της Ιταλίας το Σάββατο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, 48 ετών, ήταν χαλαρός και άνετος καθώς περπατούσε στο κατάστρωμα μαζί με τους φίλους του και μια πανέμορφη μελαχρινή καλλονή η οποία καμάρωνε δίπλα του με ένα αποκαλυπτικό ροζ στρινγκ.

 

Στο ίδιο γιο ο Λέο πέρασε… όμορφα και με τον στενή του φίλη, το supermodel Ιρίνα Σάικ

Να υπενθυμίσουμε ότι το αστέρι του Τιτανικού και η Ιρίνα, 37 χρονών, η οποία έχει ένα παιδί με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ, ήταν και οι δύο στα γενέθλια της Ναόμι Κάμπελ στο Φεστιβάλ των Καννών νωρίτερα αυτό το μήνα.

 

Το σούπερ μόντελ μαζί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο ήταν επίσης μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας Killers of Flower Moon. Γνωρίζονται εδώ πολύ καιρό και οι δύο επιβεβαιώνουν επίσημα ότι είναι «απλώς φίλοι».

Άλλωστε στα 37 της, η Ιρίνα είναι λίγο μεγαλύτερη από τις συνήθεις συντρόφους του ηθοποιού, με τον Λέο να βγαίνει συνήθως με γυναίκες 25 ετών και κάτω.

Επιπλέον ο Λέο, ήταν ζευγαρι  πρόσφατα με το μοντέλο Gigi Hadid αφού το ζευγάρι εθεάθη στις ίδιες εκδηλώσεις και σε πάρτι της showbiz.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...