Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Ναταλία Δραγούμη σκορπά εγκεφαλικά με το κορμί της

Μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς, η Ναταλία Δραγούμη γίνεται όλο και πιο όμορφη όσο ωριμάζει. Απολαμβάνει μια δεύτερη νιότη και επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία το καλλίγραμο σώμα της που έχει «χτίσει» με κόπο.

Έχοντας μπει στα 50, η Ναταλία Δραγούμη δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς το βόλεϊ στη ζωή της.

Η έντονη αθλητική δραστηριότητα, καθώς κάνει και personal training, έχει και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα της, τα οποία και θαυμάζουν όλοι.

Το σώμα της είναι εξαιρετικά γραμωμένο, ξεχνώντας κανείς πως έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο, με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς. Είχε πάρει πολλά κιλά και στις δύο εγκυμοσύνης και χρειάστηκε, όπως έχει παραδεχτεί, αυστηρή διατροφή για να τα χάσει.

 

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA αποκάλυπτε πως ήταν ατίθαση στα νιάτα της. «Ήμουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Ήμουν πολύ ατίθαση με την έννοια ότι ήθελα να ρισκάρω. Πήγαινα μπροστά στα πράγματα που φοβόμουν. Έκανα συνέχεια σκανταλιές», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Προσέχοντας πλέον τη διατροφή της, θυμάται την εποχή που κατανάλωνε κάθε μέρα burgers και κρέπες για ένα μήνα. Δεν της κάνει, όπως σημείωνε στο MEGA, πια αίσθηση. «Είμαι από μικρή σταθερή στα κιλά μου. Δεν είχα τάση να παχύνω. Πήρα 10 κιλά παραπάνω όταν πήγα για τρεις μήνες στο Παρίσι από burger, κρέπες, μπρι…», σημείωνε.

 

Είχε, επίσης, αναφερθεί και στον αδερφό του παππού της Φίλιππου, Ίωνα Δραγούμη, μιλώντας και για τις δύο γυναίκες της ζωής του.

«Ήταν με τη Μαρίκα Κοτοπούλη και την Πηνελόπη Δέλτα. Υπήρχαν ιστορίες αγάπης και πάθους με αυτές τις δύο γυναίκες. Αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν κάτι επίσημο», σημείωνε χαρακτηριστικά.

 

Η αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό της

Η Ναταλία Δραγούμη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών είχε μιλήσει στην εκπομπή Happy Day, αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες.

«Στο Παρίσι όταν έμενα και σπούδαζα, ήμουν με το ποδήλατο. Ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο stop και πήγε να πέσει πάνω μου. Έκανα μια άσεμνη κίνηση που δεν έπρεπε να την κάνω.

Βγήκαν τρεις έγχρωμοι άνδρες και με πλάκωσαν στο ξύλο. Το φοβερό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι κανένας Γάλλος δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να βοηθήσει ένα κορίτσι. Απλώς κόρναραν για να φύγουμε από τη μέση. Ήθελαν να περάσουν να πάνε στις δουλειές τους», δήλωνε μεταξύ άλλων η Ναταλία Δραγούμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Απριλίου, έξω από γνωστό...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε «εξάχρονο παιδί» τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του...