Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Χρήστες του ίντερνετ συγκρίνουν τον Πικέ με τον Κάρολο

Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν βρει μια… σοβαρή ομοιότητα μεταξύ της συντρόφου του Ζεράρ Πικέ, και της βασίλισσας Καμίλα!

Όπως αναφέρουν, ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι το αντίστοιχο του Ζεράρ Πικέ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι το αντίστοιχο της…Κολομβιανής ποπ σταρ, Σακίρα.

Ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα , αλλά φέρεται να την απάτησε με την Καμίλα. Η Νταϊάνα το επιβεβαίωσε προτού πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, καθώς είπε: «Υπήρχαν τρία άτομα στον γάμο μου».

Αυτό μοιάζει, όπως λένε οι χρήστες, με τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ, που χώρισαν όταν η τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας την απατούσε.

Εικάζεται, μάλιστα, ότι ο Πικέ είχε κρυφή σχέση με την Κλάρα Κίία πολύ πριν χωρίσει με την Σακίρα, πράγμα που σημαίνει ότι η…αναλογία ανάμεσα στα δύο ζευγάρια είναι ξεκάθαρη.

Λέγεται ότι ακόμη και η συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα είχε προκαλέσει την ίδια αναταραχή που προκάλεσε η Σακίρα με τα τραγούδια της – με τις δύο γυναίκες να έχουν ξεκάθαρα «δικάσει» τα πεπραγμένα των πρώην τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον τέσσερις συναγωγές στο Μανχάταν έγιναν στόχοι απειλών για τοποθετήσεις βομβών χθες Σάββατο, πάντως καμιά δεν κρίθηκε σοβαρή από την αστυνομική διεύθυνση Νέας Υόρκης...

ΕΛΛΑΔΑ

Εορτή του Αγίου Γεωργίου σήμερα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, τιμάται η μνήμη του. Η ημερομηνία μνήμης του, είναι κινητή, αλλά συνήθως εορτάζεται...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές για ένα ειρηνικό και δημιουργικό αύριο έστειλε στο πασχαλινό μήνυμά της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η οποία έκανε Ανάσταση στη Μητρόπολη. Εκτός των...

ΕΛΛΑΔΑ

Για ακόμη μία χρονιά δεν έλειψαν οι σοβαροί τραυματισμοί από κροτίδες και βεγγαλικά, με περιπτώσεις μάλιστα και ακρωτηριασμού ύστερα από διακομιδή στο νοσοκομείο. Παρά τους εντατικούς και εκτεταμένους...