Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με τη σύντροφό του στο Μπέβερλι Χιλς

Είναι ο πιο περιζήτητος εργένης της εγχώριας σόουμπιζ, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα με το φανατικό του κοινό να τον ακολουθεί πιστά.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής βρίσκεται στην Καλιφόρνια με τη φημολογούμενη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα. Το ζευγάρι αναμένεται να περάσει εκεί τις διακοπές του Πάσχα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μάλιστα, δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες ενώ μέσα από ένα στιγμιότυπο γνωστοποίησε ότι είχε μια συνάντηση με τον διάσημο σκηνοθέτη Μάρτιν Κάμπελ.

Το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας», με τους δημοσιογράφους να δίνουν λεπτομέρειες για το ταξίδι του Αργυρού.

«Βρίσκονται στην Αμερική και στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον καλό τους φίλο Ανέστη που τους έφερε άλλωστε και πιο κοντά. Η Αλεξάνδρα Νίκα σπούδαζε εκεί οπότε γνωρίζει καλά τα μέρη. Μάλιστα ο πατέρας της κοπέλας λέγεται πως βρέθηκε πρόσφατα στο μαγαζί που τραγουδά ο Κωνσταντίνος με τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνεχίσουν στο κέντρο και μετά το Πάσχα», αναφέρθηκε.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Ποια είναι η αγαπημένη του

Το ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου τρεις μήνες, είναι full in love και δεν κρύβεται η ευτυχία τους. Είναι, μάλιστα, από τις ελάχιστες φορές που γνωρίζουμε πράγματα για την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη.

Να σημειωθεί ότι η Αλεξάνδρα Νίκα είναι η κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρείν, ενώ μητέρα της η Μιράντα Πατέρα από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δεμένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του θεάτρου η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Τη δυσάρεστη...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε νέες συλλήψεις διαδηλωτών κατά του πολέμου στη Γάζα προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε δύο ακόμα πανεπιστημιακά ιδρύματα της πολιτείας. Είχε προηγηθεί αίτημα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ριζική αλλαγή έχει σημειώσει ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας από σήμερα το πρωί, Μεγάλο Σάββατο (4/5), ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αμέσως μετά την άφιξή τους στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020, τα εμβόλια κατά του Covid-19 άνοιξαν τον δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα. Σύμφωνα...