Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Wednesday»: «Είναι κακομαθημένη και τοξική» λέει για την Ορτέγκα παραγωγός του Χόλιγουντ – Ελεύθερος Τύπος

Η πρωταγωνίστρια του «Wednesday», Jenna Ortega, είναι «κακομαθημένη» και «πάρα πολύ τοξική», σύμφωνα με τον βετεράνο παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ Steven DeKnight.

Ο DeKnight κατακεραύνωσε την 20χρονη ηθοποιό για κάποιες δηλώσεις της, σύμφωνα με τις οποίες η ίδια συμπεριφερόταν «αντιεπαγγελματικά» στο πλατό του Wednesday που προβάλλεται από το Netflix και άλλαζε τα λόγια της «που δεν είχαν νόημα» επίτηδες.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο παραγωγός έγραψε ότι του αρέσει «να συζητάει με τους ηθοποιούς για τα λόγια των ρόλων και τις ιστορίες τους», αλλά μερικές φορές οι ηθοποιοί «δεν έχουν πλήρη εικόνα για το πού πηγαίνει η ιστορία και γιατί χρειάζονται κάποιες συγκεκριμένες ατάκες για να έχει νόημα η ιστορία σαν σύνολο».

Αν και κατηγόρησε, εν μέρει, την ηλικία της για τις πράξεις της, είπε επίσης ότι «θα έπρεπε» να γνωρίζει πώς λειτουργούν τα πράγματα. «Είναι νέα, οπότε ίσως δεν ξέρει καλύτερα (αλλά θα έπρεπε)», συνέχισε στο Twitter. «Θα πρέπει επίσης να αναρωτηθεί πώς θα ένιωθε αν οι υπεύθυνοι της σειράς έδιναν μια συνέντευξη και μιλούσαν για το πόσο δύσκολη ήταν και αρνούνταν να εκτελέσει το υλικό».

Αν και ο ίδιος αγαπάει τη δουλειά της, συνέχισε, η ζωή είναι «πολύ μικρή» για να «ασχολείται κανείς με ανθρώπους» όπως αυτή στη βιομηχανία. «Αυτή είναι συμπεριφορά ενός τοξικού και κακομαθημένου ατόμου», είπε ο παραγωγός, σε έντονο ύφος. «Αν και λατρεύω τη δουλειά της, η ζωή είναι πολύ μικρή για να συναλλάσσεσαι με τέτοια άτομα».

Συζητώντας με άλλους χρήστες του Twitter, ο DeKnight -ο οποίος έχει επίσης εργαστεί σε σειρές όπως το «Daredevil» και το «Buffy the Vampire Slayer» κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του- χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της Ortega «εξαιρετικά αντιεπαγγελματική», προσθέτοντας ότι, κατά τη γνώμη του, οι ηθοποιοί θα πρέπει να εκθέτουν τις ανησυχίες τους πίσω από τις σκηνές και όχι «να πετάνε στα σκουπίδια το σενάριο» σε ένα δημόσιο podcast.

Ωστόσο, σε επόμενα tweet, μάζεψε λίγο τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά: Είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο. Ήταν απλώς μια ατυχής κατάσταση να εκθέσω δημοσίως τις δημιουργικές διαφορές. Επίσης, θα παραδεχθώ πως οι συγγραφείς βρίσκονται στην τσίτα λόγω της επικείμενης απεργίας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου. Μια τέλεια καταιγίδα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» για την πρεμιέρα του «TV Queen» και τα αρνητικά σχόλια, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το έγγραφο IEEP καθιστά σαφές ότι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και οι μη βιώσιμες γεωργικές πρακτικές μειώνουν ήδη την παραγωγή ελιών, πατάτας και...

ΔΙΕΘΝΗ

Αν και η θεραπεία με κύτταρα CAR-T έχει ερευνηθεί εδώ και δεκαετίες, τα φάρμακα χορηγούνται στην Ισπανία για μόλις τέσσερα χρόνια, ανοίγοντας ορίζοντες για...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Φαρμακονήσι μετέβη ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου συναντήθηκε με στελέχη και οπλίτες στο φυλάκιο. Στην επίσκεψή του, ο Νίκος Δένδιας συνοδεύθηκε από...