Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: Στην πρεμιέρα του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, το βράδυ της Τετάρτης, είχε πρεμιέρα στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης με την παράσταση «Εγκλημα και τιμωρία» και η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του.

Η τραγουδίστρια χειροκρότησε τον αγαπημένο της και μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Στο πρώτο story της είπε το δικό της μπράβο, ενώ στο δεύτερο έκανε μία γλυκιά αφιέρωση ποζάροντας στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Η πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο σχόλιό της.

Δέσποινα Βανδή – «Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος»

«Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός/ Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί» είπε σε συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίζουν τον Βασίλη. Και εγώ εξεπλάγην, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα και πραγματικά έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους. Χαίρομαι πολύ για αυτό. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στην μάνα τους, αλλά αυτό δεν θα έφτανε από μόνο του εάν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι», είχε προσθέσει.

Για την ενδεχόμενη συνεργασία στο θέατρο: «Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα. Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρεις νέοι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας έχουν ενταχθεί από την Παρασκευή 19/4/2024 στη λειτουργία του Κτηματολογίου, μετά την περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης (ΦΕΚ_2335_Β_19.04.2024),...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...