LIFESTYLE

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Νότης Σφακιανάκης απέχει όχι μόνο από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τα νυχτερινά μαγαζιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Νότης Σφακιανάκης, ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει πολύ με τις δηλώσεις και τη στάση ζωής του, είναι απομονωμένος στο σπίτι του αλλά έχει δεχθεί πρόταση να γυρίσει στη νύχτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που έχει γίνει είναι να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα που εκείνος θα επιλέξει για να δημιουργήσει. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι πολύ κοντά στο να δεχθεί την πρόταση.

Νότης Σφακιανάκης – Το βιβλίο που ετοιμάζεται

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη. Άνθρωποι, που ήταν πολύ κοντά του το διάστημα που μεσουρανούσε, άνθρωποι που ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανιζόταν, σκέφτονται να γράψουν ένα βιβλίο με προσωπικές τους ιστορίες ώστε να του το κάνουν δώρο. Κι αυτό γιατί θέλουν να τον παρακινήσουν να επιστρέψει στη νύχτα.

«Με τα παιδιά που έχουν το φαν κλαμπ του Νότη Σφακιανάκη είχαμε πει να γράψουμε ένα λεύκωμα, όλοι με τις αναμνήσεις μας, από αυτά που περάσαμε, για να το έχουμε ως ενθύμιο και να του το δώσουμε», ανέφερε στην εκπομπή Πρωινό ένας επιχειρηματίας και θαυμαστής του Νότη Σφακιανάκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το επόμενο διάστημα, ο τραγουδιστής θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο με την επιστροφή του αλλά και με αφιερωματικό βιβλίο που ετοιμάζεται για εκείνον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

LIFESTYLE

“Δεν μπορείς να βαφτίζεις ένα παιδί επειδή έχεις κάνει μία αμαρτία και το κάνεις για εσένα για να ξεπλύνεις την αμαρτία σου και μετά...

ΥΓΕΙΑ

Οι επιζώντες του καρκίνου του μαστού διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο να εμφανίσουν και δεύτερο καρκίνο, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο...

Copyright © 2020 Editorial.gr

Exit mobile version