Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Νότης Σφακιανάκης απέχει όχι μόνο από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τα νυχτερινά μαγαζιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Νότης Σφακιανάκης, ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει πολύ με τις δηλώσεις και τη στάση ζωής του, είναι απομονωμένος στο σπίτι του αλλά έχει δεχθεί πρόταση να γυρίσει στη νύχτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που έχει γίνει είναι να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα που εκείνος θα επιλέξει για να δημιουργήσει. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι πολύ κοντά στο να δεχθεί την πρόταση.

Νότης Σφακιανάκης – Το βιβλίο που ετοιμάζεται

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη. Άνθρωποι, που ήταν πολύ κοντά του το διάστημα που μεσουρανούσε, άνθρωποι που ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανιζόταν, σκέφτονται να γράψουν ένα βιβλίο με προσωπικές τους ιστορίες ώστε να του το κάνουν δώρο. Κι αυτό γιατί θέλουν να τον παρακινήσουν να επιστρέψει στη νύχτα.

«Με τα παιδιά που έχουν το φαν κλαμπ του Νότη Σφακιανάκη είχαμε πει να γράψουμε ένα λεύκωμα, όλοι με τις αναμνήσεις μας, από αυτά που περάσαμε, για να το έχουμε ως ενθύμιο και να του το δώσουμε», ανέφερε στην εκπομπή Πρωινό ένας επιχειρηματίας και θαυμαστής του Νότη Σφακιανάκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το επόμενο διάστημα, ο τραγουδιστής θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο με την επιστροφή του αλλά και με αφιερωματικό βιβλίο που ετοιμάζεται για εκείνον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...