Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μόνικα Μπελούτσι: Οι άνδρες της ζωής της – Ελεύθερος Τύπος

Oσοι γνώρισαν τη Μόνικα Μπελούτσι από την εκρηκτική «Μαλένα» αντιλήφθηκαν αμέσως πως είχαν μπροστά τους τη «διάδοχο» της Σοφίας Λόρεν.

Η Μπελούτσι έγινε τα επόμενα χρόνια διάσημη και η λατρεμένη του κοινού παγκοσμίως. Τώρα, επανέρχεται στην επικαιρότητα, για προσωπικούς όμως λόγους, καθώς είναι ζευγάρι με τον διάσημο εκκεντρικό Αμερικανό σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Οπως έγραψε το γαλλικό περιοδικό «Paris Match», πρόκειται για φλογερό ειδύλλιο τεσσάρων μηνών! Από τη στιγμή της αποκάλυψης -από έναν Γάλλο παπαράτσι, ο οποίος «συνέλαβε» το ερωτευμένο ζευγάρι να περπατά αγκαλιασμένο σε δρόμο του Παρισιού-, τα σόσιαλ μίντια γέμισαν με ρεπορτάζ για την «απρόσμενη» σχέση. Μπελούτσι και Μπάρτον γνωρίζονται πολλά χρόνια, όμως ήρθαν πιο κοντά τους τελευταίους μήνες, αφότου συναντήθηκαν στο φεστιβάλ κινηματογράφου Lumiere στη Λιόν.

Ο Μπάρτον βραβεύτηκε στο φεστιβάλ για το συνολικό έργο του και παρέλαβε το βραβείο από την ωραία Μόνικα. Από τη στιγμή εκείνη έγινε το «κλικ» στις ζωές των δύο σταρ, που είχαν επιλέξει τη μοναξιά στην προσωπική τους ζωή – η Μπελούτσι είναι μόνη από το 2019, που χώρισε από τον Γάλλο γλύπτη και ζωγράφο Νικολά Λεφέμπρ, και ο Μπάρτον από το 2014, που ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης του με τη Βρετανίδα ηθοποιό Ελένα Μπόναμ-Κάρτερ.

Ο χωρισμός του Μπάρτον είχε φυσικά προκαλέσει μικρότερο θόρυβο από εκείνον της Μπελούτσι, που ήταν 13 χρόνια παντρεμένη με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ. «Δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι», είχε πει για το γάμο της, που διαλύθηκε το 2013. Μπελούτσι και Κασέλ απέκτησαν δύο κορίτσια – η μεγαλύτερη κόρη τους, Ντέβα, κάνει ήδη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η οποία ξεκίνησε από τις πασαρέλες και τα εξώφυλλα της «Vogue».

Ο Μπάρτον, που έχει επίσης δύο παιδιά με την Μπόναμ-Κάρτερ, έχει πολλά «παράσημα» στην καριέρα του με ταινίες που έγιναν μεγάλες επιτυχίες: «Ο Ψαλιδοχέρης», «Σκαθαροζούμης» «Μπάτμαν», «Σουίνι Τοντ», ο «Πλανήτης των πιθήκων» κ.ά. Η Μόνικα Μπελούτσι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του ιταλικού, γαλλικού και αμερικανικού κινηματογράφου. Η «Μαλένα» άφησε εποχή, όπως επίσης η «Αδελφότητα των Λύκων» και ο «Αναπότρεπτος», μία ταινία όπου συμπρωταγωνίστησε με τον πρώην σύζυγό της. Το 2015, η 50χρονη τότε Μόνικα έγινε το πιο μεγάλο σε ηλικία «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Spectre».

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ

– Πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 20, η Μόνικα Μπελούτσι παντρεύτηκε τον Ιταλό φωτογράφο Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο. Ηταν όμως πολύ βιαστική απόφαση, όπως φάνηκε από την εξέλιξη της σχέσης – το ζευγάρι χώρισε πριν συμπληρώσει έξι μήνες γάμου.

– Η Ιταλίδα σταρ είχε αργότερα μια σχέση έξι ετών (από το 1989 έως το 1995) με τον Ιταλό ηθοποιό Νίκολα Φάρον.

– Ενα χρόνο μετά, το 1996, συνάντησε κι ερωτεύτηκε τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ, ενώ πρωταγωνιστούσαν στο φιλμ «The Apartment». Παντρεύτηκαν το 1999 στο Μονακό και χώρισαν το 2013.

– Το 2019 έγινε γνωστή η σχέση της Μπελούτσι με τον κατά 15 χρόνια νεότερό της Γάλλο γλύπτη Νικολά Λεφέμπρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρεις νέοι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας έχουν ενταχθεί από την Παρασκευή 19/4/2024 στη λειτουργία του Κτηματολογίου, μετά την περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης (ΦΕΚ_2335_Β_19.04.2024),...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...