Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

R. Kelly: Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή για σεξουαλικά εγκλήματα εις βάρος ανηλίκων – Ελεύθερος Τύπος

Ο R. Kelly καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης, για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Σικάγο καταδίκασε τον ράπερ σε φυλάκιση, για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου που αφορά τη βαφτιστήρα του.

«Ο Ρόμπερτ Κέλι είναι ένα κατά συρροή σεξουαλικό αρπακτικό, το οποίο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, στόχευε ειδικά σε νεαρά κορίτσια και έκανε διάφορα για να κρύψει την κακοποίησή τους. Μέχρι σήμερα, ακόμη και μετά την ετυμηγορία των ενόρκων εναντίον του, ο Κέλι αρνείται να δεχτεί την ευθύνη για τα εγκλήματά του» ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Ήδη του είχε επιβληθεί ποινή 30 ετών τον περασμένο Ιούνιο, αφότου ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον έκρινε ένοχο για εκβιασμούς, σεξουαλική εκμετάλλευση και εξώθηση στην πορνεία.

Η 37χρονη Τζέιν κατήγγειλε πως ο R. Kelly την ανάγκαζε σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του, ενώ δήλωσε επίσης, πως είχε στην κατοχή του ένα ερωτικό βίντεο με την ίδια.

Προκειμένου μάλιστα, να μην διακινδυνεύσει το όνομά του σε περίπτωση που χανόταν η κασέτα, o R.Kelly της είχε δώσει χρήματα και το είχε καταγράψει, για να μπορεί αργότερα να ισχυριστεί ότι ήταν ιερόδουλη που γνώρισε τυχαία.

«Σε περίπτωση που κάποιος έβλεπε την κασέτα ή αν κυκλοφορούσε για τον οποιοδήποτε λόγο, θα έλεγε ότι είμαι πόρνη» δήλωσε ενώπιον του Δικαστηρίου. Μάλιστα, τόνισε πως κάθε ερωτική σχέση μεταξύ τους τελείωσε, μόλις εκείνη έκλεισε τα 18.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των πράσινων δεξιοτήτων και της ενδυνάμωσης των παιδιών και των νέων, η UNICEF σχεδίασε και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα...

ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα έθεσε σήμερα σε κόκκινο συναγερμό ένα μέρος του νότιου τμήματος της χώρας εξαιτίας φονικών καταρρακτωδών βροχοπτώσεων στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, πρωτεύουσα της οποίας...