Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τζώνη Καλημέρης για τον χωρισμό του με την Χριστίνα Κοντοβά: «Κλείσαμε έναν κύκλο, είμαστε μια χαρά!»

Τζώνη Καλημέρης: Είναι γνωστό πως ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά δεν είναι ζευγάρι από τον περασμένο Δεκέμβριο, ύστερα από 5μιση χρόνια ευτυχισμένης σχέσης. Μέχρι και σήμερα, κανείς από τους δύο δεν είχε αναφερθεί δημόσια στον χωρισμό τους ενώ όπως φαίνεται προς τα έξω τουλάχιστον διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Σήμερα (9/2) ο  Τζώνη Καλημέρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις σχέσεις που έχει πλέον, τόσο με την Χριστίνα Κοντοβά, όσο και με τη μικρή Ada που υιοθετήθηκε πρόσφατα από τη σχεδιάστρια.

Αρχικά ο Τζώνη Καλημέρης είπε: «Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε έναν κύκλο, δεν μου αρέσει να συζητώ για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με τη Χριστίνα και μια χαρά είμαστε και με την Ada, την βλέπω πάρα πολύ συχνά. Χθες ήμουν από’ κει. Σε επίπεδο μπαμπάς – κόρη, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Όσον αφορά την απόφαση υιοθεσίας της Ada, σχολίασε: «Είναι τεράστια η απόφαση που πήρε, κάνει τρομερές θυσίες. Έμεινε πάρα πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό το οποίο ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μία γυναίκα η οποία έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της».

 

Τζώνη Καλημέρης για την υιοθεσία της Ada

Η σχέση του ζευγαριού μετρούσε αρκετά χρόνια, ενώ μάλιστα τα τελευταία 2,5 έτη ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά συζούσαν.

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή του, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Τζώνη Καλημέρης είχε τονίσει για την πρώην σύντροφό του και την υιοθεσία της μικρής Ada: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι».

Αναφορικά με τα σχέδια γάμου ο Τζώνη Καλημέρης είχε αποκαλύψει: Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, επιστρέφει στο Κορωπί για να σώσει… ότι σώζεται από...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο εκπρόσωπος των IDF, ταξίαρχος Ντανιέλ Χαγκάρι, δήλωσε την Παρασκευή ότι οι σοροί των ομήρων Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ, οι οποίοι...

ΕΛΛΑΔΑ

Στο πρώτο δρομολόγιο των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που δρομολογούνται από την ΟΣΥ ΑΕ στην Αθήνα επιβιβάστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος...

LIFESTYLE

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος βρισκόταν βρισκόταν στους χώρους του αερολιμένα, δέχτηκε ερωτήσεις από μία ομάδα...