Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν ξεχνώ!»

Πέτρος Φιλιππίδης:  Το πρώτο σχόλιο μετά την χθεσινή δικαστική απόφαση έκανε σήμερα (9/2) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία από τις τρεις καταγγέλλουσες στη δίκη κατά του ηθοποιού.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε συγκεκριμένα: «Εχθές ήταν μια μεγάλη μέρα, βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο στόχος πάντα – και μιλάω για μένα προσωπικά – ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων, σε αυτή την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε η ηθοποιός.

Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω γιατί δεν ξεχνώ. Αυτό είναι το θέμα με μένα. Δεν ξεχνώ και μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή Κυρίως με όλους αυτούς τους ανθρώπους που, μέχρι να βγει αυτή η απόφαση, έριξαν πολύ λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως «όταν θα αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές» συμπλήρωσε, επίσης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στη ραδιοφωνική της εκπομπή.

Για την απόφαση ομόφωνης αθώωσης λόγω αμφιβολιών στην κατηγορία του βιασμού, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δεν δικαιώθηκε».

Στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τόνισε ότι η ίδια «δεν ξεχνά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έριξαν λάσπη σε όλη τη διάρκεια της δίκης σε όλες μας, με ατάκες όπως “όταν αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε έναν Λοχαγό του Στρατού για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του πέρασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) αστυνομικοί στη Χαλκίδα....