Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια ίσως να μην ευτυχίσεις ποτέ ερωτικά

Ζώδια:  Όπως δήλωσε η αστρολόγος Kacey Musgraves στο Elite Daily, «ο έρωτας είναι άγριο πράγμα». Είναι επίσης γεγονός πως βλέπουμε γύρω μας ανθρώπους που φαινομενικά τουλάχιστον φαίνεται πως χωρίς  ιδιαίτερο κόπο είναι ευτυχισμένοι ερωτικά, δηλαδή στην προσωπική τους ζωή ενώ άλλοι άνθρωποι γνωρίζουν λάθος ανθρώπους.

Ποια ζώδια δεν έχουν την εύνοια του Θεού Έρωτα και ό,τι και να κάνουν νιώθουν ένα παράπονο να τους καίει την καρδιά τους; Μεταξύ σοβαρού και αστείου οι αστρολόγοι αναφέρουν πως τα τέσσερα ζώδια που ακολουθούν στη συνέχεια του άρθρου θα δυσκολευτούν να μακροημερεύσουν σε μια σχέση, ταράζονται συναισθηματικά και κάνουν αρκετό χρόνο για να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους. Εμείς, θα λέγαμε πως και έτσι να είναι ο καθένας από εμάς κατά μεγάλο ποσοστό ορίζει την τύχη του και τις επιλογές του!

Ζώδια: Καρκίνος

Σύμφωνα με τη Musgraves, οι Καρκίνοι σε θέματα έρωτα ρισκάρουν τα πάντα. Δε φταίνε, απλά έτσι ερωτεύονται. Είναι στη φύση τους να πηγαίνουν μέχρι το τέρμα συναισθηματικά. Δεν υπάρχει μέση οδός για εκείνους. Τους παίρνει αρκετό χρόνο να συνέλθουν μετά από έναν χωρισμό. Επίσης, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλουν σε μια σχέση, νιώθουν αρκετά άτυχοι.

Ζώδια: Παρθένος

Η ατυχία των Παρθένων στον έρωτα είναι διπλή. Αρχικά, όταν ερωτεύονται, το κάνουν τόσο αγνά, που τους είναι δύσκολο να ξαναερωτευτούν. Παρόλο που παραμένουν ανοιχτοί και αισιόδοξοι με το να ξαναβρούν την αγάπη, πριν μπουν σε μια νέα σχέση, ξέρουν ότι θα χρειαστεί να φιλήσουν αρκετούς λάθος βατράχους. Αυτό σαν σκέψη και μόνο δε φέρνει και πολύ τύχη.

Ζώδια: Αιγόκερως

Με κυβερνήτη τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι είναι αρκετά σοβαροί τύποι. Δεν είναι ακριβώς άτυχοι στον έρωτα, αλλά αν το timing είναι λάθος, τότε ναι. Η τύχη τους δεν είναι και η καλύτερη. Ίσως να γνωρίσουν τον σωστό τύπο τη λάθος στιγμή. Ή να γνωρίσουν τον λάθος τύπο τη στιγμή που πρέπει. “Μιλώντας για τον χρόνο, είναι με το μέρος των Αιγόκερων. Έτσι οποιεσδήποτε ανατροπές και να αντιμετωπίσουν στον έρωτα θα επανορθωθούν και με το παραπάνω μετά τα 30 τους χρόνια”.

Ζώδια: Ιχθύς

Η ατυχία των Ιχθύων είναι η προθυμία τους να αποφεύγουν να δουν την κακή πλευρά των ανθρώπων. Με το ροζ φίλτρο που βάζουν σε όλα, αυτοί οι τύποι τείνουν να εξιδανικεύουν άσχημα χαρακτηριστικά. Επίσης, έχουν και μια έμφυτη τάση για αυτοθυσία. “Ευτυχώς οι Ιχθύες τείνουν να “αναρρώνουν” σχετικά γρήγορα και να αφήνουν πίσω τους το παρελθόν”, είπε η Kacey Musgraves.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο 65χρονος αεροδυναμιστής, ο πιο επιτυχημένος σχεδιαστής της ιστορίας της F1, ολοκλήρωσε το σχεδιασμό της RB17 σε συνεργασία με τον τομέα Advanced Technologies της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το ID.3 GTX αποτελεί την πιο δυναμική έκδοση του μοντέλου της Volkswagen το οποίο φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα που έχει τοποθετηθεί στον πίσω άξονα και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, που είναι το σημαντικότερο, η χειρότερη παράμετρος του ατυχήματος είναι πως αυτό ήταν το ένα και μοναδικό αντίτυπο της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με το ηλεκτρικό scooter της Yamaha, NEO’s, η μετακίνηση στην πόλη γίνεται πιο εξυπνη, ευέλικτη, αθόρυβη και φυσικά οικονομική. Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το...