Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Λίαμ Νίσον κατά Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: «Δυσφημίζει την Ιρλανδία ο μικρός καλικάντζαρος»

Κόντρα με «άρωμα» Ιρλανδίας έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ηθοποιό Λίαμ Νίσον και τον πρώην πρωταθλητή του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

O ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιός του Χόλυγουντ επιτέθηκε φραστικά στον ΜακΓκρέγκορ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Men’s Health, δείχνοντας το πόσο αντιπαθεί τον ΜακΓκρέγκορ, που είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου. Ο Λίαμ Νίσον, δεν δύστασε να τον χαρακτηρίσει «μικρό καλικάντζαρο».

Μικρός καλικάντζαρος
«Αυτός ο μικρός καλικάντζαρος ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δυσφημίζει την Ιρλανδία. Ξέρω ότι είναι εξαιρετική φυσική κατάσταση και τον θαυμάζω για αυτό, αλλά δεν τον χωνεύω», δήλωσε ο Λίαμ Νίσον.

 

Ο 70χρονος ηθοποιός είπε πως απεχθάνεται το UFC: «Δεν το αντέχω το UFC. Για μένα είναι σαν τσακωμός σε μπαρ. Ξέρω ότι όσοι το εξασκούν θα πουν “όχι, κάνεις λάθος και εμείς κάνουμε μήνες προπόνησης…” Γιατί απλά δεν πιάνεις ένα μπουκάλι μπύρας και δεν τον χτυπάς τον άλλο στο κεφάλι. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο του UFC. Το μισώ».

Ο ΜακΓκρέγκορ στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα
Ο ΜακΓκρέγκορ αναμένεται να παίξει στην πρώτη του ταινία, το remake του «Road House» με πρωταγωνιστή τον Τζέικ Τζίλενχαλ σε σκηνοθεσία Νταγκ Λίμαν, που θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video.

Η υπόθεση αφορά έναν πρώην μαχητή του UFC, ο οποίος εργάζεται ως πορτιέρης σε ένα επαρχιακό μπαρ στο Florida Keys και ανακαλύπτει πως τελικά δεν είναι όλα τέλεια. Ο Λίαμ Νίσον ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο remake της θρυλικής ταινίας «The Naked Gun».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...