Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αποκάλυψη σοκ για την παρθενιά του Πρίγκιπα Χάρι: «Ήταν συναρπαστικά & παθιασμένα» λέει η οδηγός εκσκαφέα [βίντεο]

Πρίγκιπας Χάρι: Πολλά πικάντικα έχουν ειπωθεί τελευταία σχετικά με την πρώτη γυναίκα με την οποία ο Πρίγκιπας Χάρι έζησε τη χαρά του έρωτα και από παιδί μετατράπηκε σε άντρας. Για την ιστορία και ο ίδιος άφησε μέσα από την αυτοβιογραφία του και το ντοκιμαντέρ που παίχτηκε στο Netflix αιχμές χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να είχε ακουστεί και η πλευρά της μυστηριώδους γυναίκας.

Η ίδια η γυναίκα προέβη σε μια αποκάλυψη  σχετικά με τον Πρίγκιπα Χάρι και τις ιδιαίτερες στιγμές της αποπλάνησης.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun» πρόκειται για την 40χρονη σήμερα οδηγό  εκσκαφέα που ονομάζεται  Σάσα Γουόλπολ, όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή της.

Η Σάσα, μητέρα δύο παιδιών, που απεικονίζεται στο πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας ισχυρίζεται ότι είναι η «μεγαλύτερη κατά δύο χρόνια γυναίκα» με την οποία ο κοκκινομάλλης αντάρτης των Βρετανικών Ανακτόρων είχε την πρώτη του ερωτική εμπειρία. Aφού πρώτα όμως είχαν καταναλώσει δέκα σφηνάκια τεκίλα, Baileys και sambuca.

Η Σάσα δηλώνει πως λατρεύει τα άλογα, και έζησε ένα «παθιασμένο πεντάλεπτο σεξ» με τον Πρίγκιπα Χάρι σε παμπ και, όπως ισχυρίζεται, την πρώτη κίνηση την έκανε εκείνος. Συγκεκριμένα ο Πρίγκιπα; Χάρι της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και της ζήτησε να βγουν έξω για ένα τσιγάρο Marlboro Light, όπως σχολιάζει η ίδια στην  εφημερίδα «Sun».

Πρίγκιπας Χάρι: Ο έρωτας στο χωράφι

«Ήταν μια παθιασμένη – και πολύ πιθανότατα απρόβλεπτη– συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν κρυφά από μια παμπ για να καπνίσουν Marlboro Light». Τελικά κατέληξαν να σκαρφαλώσουν πάνω από έναν φράχτη και να κάνουν έρωτα σε ένα χωράφι, μακριά από τα βλέμματα των περαστικών. Ο φράχτης είχε πυκνό συρματόπλεγμα, όπως λέει η ίδια.

Η παμπ όπου μέθυσαν προτού έρθουν πολύ κοντά λέγεται «The Vine Tree» και βρίσκεται στο χωριό Γουάλτσάιρ του Νόρτον.

«Ο Χάρι γνώρισε για πρώτη φορά τον έρωτα τον Ιούλιο του 2001, κάτι το οποίο παραδέχεται στα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο: «Spare» (Ρεζέρβα), που έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα, προκαλώντας πονοκέφαλο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με τα καυστικά σχόλιά του σε βάρος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.»

Όπως υποστηρίζει η Σάσα , «Ως μία γυναίκα μεγαλύτερή του, δεν τον αντιμετώπισα σαν νεαρό επιβήτορα». Για τον Δούκα του Σάσεξ, ήταν ένα αξέχαστο «άδοξο περιστατικό». Μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρι, η Σάσα υποστηρίζει ότι είναι πολύ νεότερη από τις περισσότερες γυναίκες των οποίων τα ονόματα είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα των γυναικών διεκδικώντας τον τίτλο της πρώτης ερωμένης του συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ.

Η 40χρονη Σάσα, που εργάζεται σήμερα ως οδηγός εκσκαφέα για τα βγάλει τα προς το ζην, θυμάται τον σωματοφύλακα του Χάρι να ψάχνει να τον βρει μ΄ένα Ford Fiesta. H ίδια εξηγεί ότι είχε καλέσει στην παμπ τον τότε έφηβο μαθητή του Ίτον για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της. «Ήταν πολύ στενοί φίλοι… Ο Χάρι της πήρε δώρο μία «Miss Piggy» και μια αστεία κάρτα γενεθλίων», όπως λέει.

Στη διάρκεια του γενέθλιου πάρτι, το ζευγάρι κατανάλωσε άφθονο αλκοόλ. «Άρχισε να με φιλάει», θυμάται. «Ήταν παθιασμένο. Από ένα φιλί, βρεθήκαμε στο έδαφος, αρκετά γρήγορα…Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν έντονο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι για μένα, αυτός ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήμουν άτακτη, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει».

Σάσα για πρίγκιπα Χάρι: Δεν ήξερα ότι ήταν η πρώτη του φορά, αλλά ήταν συναρπαστικό σεξ

«Δεν ήταν προμελετημένο αυτό που κάναμε και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Δεν υπήρχαν τότε σημάδια που να δείχνουν ότι δεν είχε ξανακάνει σεξ – φαινόταν σαν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν τύφλα», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει η Σάσα πάρτι γενεθλίων της, είχε φορέσει ένα στενό μαύρο τζιν από το εμπορικό κατάστημα «New Look», μαύρο τοπ και μια μαύρη ζώνη με σχέδια, που κάλυπτε και τους γοφούς της. Καθώς ο Χάρι έβγαλε το τζιν της, η ζώνη της λύθηκε με την ίδια να επιστρέφει στο χωράφι την επόμενη μέρα για να την βρει.
Ο δε πρίγκιπας Χάρι ήταν ντυμένος μ΄ένα ροζ πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μποξεράκι. Στη διάρκεια της σύντομης ερωτικής τους περιπέτειας, ήταν σχεδόν ντυμένος, όπως εξηγεί καθώς τα πράγματα έγιναν ιδιαίτερα βιαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΕΛΛΑΔΑ

Η πεζοπορία μίας τουρίστριας σε φαράγγι της Κρήτης, ήταν απρόβλεπτη καθώς τραυματίστηκε και χρειάστηκε να συνδράμουν οι αρχές για την διάσωσή της. Όλα συνέβησαν...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων μεταξύ των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών είναι «ανησυχητικά», σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχολεία κλείνουν κάθε χρόνο την Παρασκευή πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές υποχρεώσεις μετά την Κυριακή του Θωμά...