Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Μπιγιονσέ: Δείτε με ποια φωτογραφία ανακοίνωσε την περιοδεία της – Ελεύθερος Τύπος

Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της, με τίτλο «Renaissance» με μία αποκαλυπτική ανάρτηση.

Η 41χρονη σταρ θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στη Βόρεια Αμερική στις 8 Ιουλίου, με πρώτη στάση το Τορόντο. Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί άλλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Σικάγο, η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, η Ατλάντα, το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Χιούστον και η Νέα Ορλεάνη.

Οι σταθμοί, οι ημερομηνίες και άλλες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία της είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας.

Για να ανακοινώσει στο κοινό της την έναρξη της περιοδείας της, η Μπιγιονσέ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω σε ένα ασημένιο άλογο, γυμνή, καλύπτοντας τα απαραίτητα σημεία με μία σειρά από στρας σε σχήμα εσωρούχων.

Δείτε τη φωτογραφία: 

 

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Ενόψει του Renaissance Tour, η πανέμορφη τραγουδίστρια έκανε μία συναυλία στα εγκαίνια του Atlantis The Royal, του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Beyonce μετά από έξι χρόνια αποχής, επέστρεψε στη μουσική το 2022 με το πρώτο σόλο άλμπουμ της το «Renaissance». Μάλιστα η ίδια στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να ακολουθήσει μία παγκόσμια περιοδεία το καλοκαίρι του 2023 και διέθεσε σε μία φιλανθρωπική δημοπρασία διάφορα πακέτα διαμονής και πτήσεων μαζί με εισιτήρια για την περιοδεία της, συνολικού κόστους έως και 20.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εστιάζοντας αποκλειστικά στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (GHG), η έκθεση καλύπτει τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου, από την εξόρυξη και την κατεργασία πρώτων υλών...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 επιστρέφει πιο δυναμική από κάθε άλλη χρονιά και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις των δύο τροχών. Η κορυφαία έκθεση-θεσμός για...