Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Οζι Οσμπορν: Αποσύρεται από τις περιοδείες γιατί το σώμα του είναι αδύναμο – Ελεύθερος Τύπος

Ο θρυλικός Οζι Οσμπορν σταματά τις περιοδείες, καθώς το σώμα του πια είναι αδύναμο, όπως γνωστοποιεί σε μία ανάρτηση – κατάθεση ψυχής.

«Αυτό είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς μου οπαδούς. Όπως όλοι γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου έκανα βλάβη στη σπονδυλική μου στήλη.

Ο μοναδικός μου σκοπός αυτό το διάστημα ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκυττάρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και πιο πρόσφατα πρωτοποριακή Θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου εξακολουθεί να είναι αδύναμο.
Είμαι ειλικρινά ταπεινός από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά με όλη τη συνείδηση, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες ημερομηνίες περιοδείας μου σε Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τις απαιτήσεις του  ταξιδιού. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη να απογοητεύσω τους οπαδούς μου πραγματικά ΜΕ Γ…, περισσότερο από όσο θα μάθετε ποτέ.
Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τελείωναν έτσι. Η ομάδα μου έρχεται προς το παρόν με ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα.
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου…… η μπάντα μου……. το πλήρωμα μου…… τους μακροχρόνιους φίλους μου, @TAG, και φυσικά, τους θαυμαστές μου για την ατέλειωτη αφοσίωση, αφοσίωση και υποστήριξή τους, και που μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα είχα. Σας αγαπώ όλους…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εστιάζοντας αποκλειστικά στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου (GHG), η έκθεση καλύπτει τον κύκλο ζωής του αυτοκινήτου, από την εξόρυξη και την κατεργασία πρώτων υλών...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό θα ικανοποιήσει τους εργαζόμενους, διότι λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τον πληθωρισμό, αλλά και τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας,...