Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κορακάκη: Είπε το «ΝΑΙ» και παντρεύεται η πρωταθλήτριά μας

Άννα Κορακάκη: Η Άννα Κορακάκη, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της. Ωστόσο η ίδια επέλεξε να κρατήσει μυστική την ταυτότητα του συντρόφου της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην εφημερίδα «Secret» μίλησε για τη σχέση της.

«Νιώθω υπέροχα και ανυποµονώ όχι µόνο για τον γάµο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήµα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού µε τον άνθρωπό µου, και εύχοµαι να είµαστε υγιείς κι ευλογηµένοι να ζήσουµε µια µακρά κι ευτυχισµένη ζωή µαζί», είπε η Άννα Κορακάκη.

«Η πρόταση έγινε. ∆εν µας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεµία και πρόγραµµα, θα βρούµε µια ηµεροµηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές µας και τις αγωνιστικές µου υποχρεώσεις», συμπλήρωσε.

Στην προσωπική της ζωή η Αννα κρατά µέχρι σήµερα χαµηλούς τόνους και αποφεύγει τα φλας της δηµοσιότητας. Μάλιστα, δεν έχει δηµοσιοποιήσει το προφίλ του αρραβωνιαστικού της.

«∆εν έχουµε κατασταλάξει όχι µόνο σε ηµεροµηνία όσον αφορά τον γάµο, αλλά ούτε στον µήνα καν. Θα γίνει σε ηµεροµηνία που θα συµβαδίζει µε τις υποχρεώσεις όλων και το αγωνιστικό µου πρόγραµµα. Ειλικρινά, δεν έχουµε κλείσει τίποτα απολύτως», ανέφερε.

Άννα Κορακάκη: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της 

Αξίζει να σηµειωθεί ότι τις φωτογραφίες µε το δαχτυλίδι αναδηµοσίευσε και η Ελληνική Ολυµπιακή Επιτροπή µέσω Instagram, προκειµένου να ευχηθεί στην Ολυµπιονίκη για τον επικείµενο γάµο της. «Συγχαρητήρια στην Ολυµπιονίκη µας Άννα Κορακάκη, που γυρίζει σελίδα στη ζωή της και θα παντρευτεί. Κάθε ευχή για βίον ανθόσπαρτον», ανέφερε στη δηµοσίευσή της η Ελληνική Ολυµπιακή Επιτροπή.

Το 2022 ήταν µια µεταβατική χρονιά για την Αννα Κορακάκη, καθώς έκλεισε ένα δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό που περιλάµβανε τη δικαστική διαµάχη µε τον άνθρωπο που την παρακολουθούσε, την απειλούσε και έφτασε στο σηµείο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της. Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Καβάλας και έτσι ένα κεφάλαιο που, όπως είχε πει η ίδια, την είχε κάνει να παλεύει «µε µετατραυµατικό στρες και ψυχοσωµατικά νοσήµατα», έκλεισε και πλέον η ίδια κάνει όνειρα για τα όµορφα που θα ακολουθήσουν στην προσωπική της ζωή και στον αθλητισµό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...