Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Δώρα Τσαμπάζη: Η ζωή μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Τσαμπάζη η οποία αναφέρθηκε στις τελευταίες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αλλά και τη νέα της καθημερινότητα, μετά την απώλειά του.

Η σύζυγος του Ολυμπιονίκη που έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, δήλωσε: «Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω. Μέχρι τελευταία στιγμή. Κι επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός, περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και καθυστέρησε πολύ. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί, υπογράφαμε χαρτιά».

Όσο για τα τελευταία 24ωρα του Ολυμπιονίκη, δήλωσε πως ο σύζυγος της γνώριζε πως η περιπέτειά του δεν θα έχει αίσιο τέλος.

«Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασίσμενος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην υγεία του, τον τελευταίο καιρό. Όμως ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τον θάνατό του κι εξήγησε πως επιλέγει να κρατά τις καλές αναμνήσεις και να είναι ευτυχισμένη για όσα έζησαν μαζί, παρά να στενοχωριέται για ό,τι έγινε.

«Είναι επιλογή της ζωής μου από εδώ και πέρα. Θα επιλέγω να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια, για το υπόλοιπο της ζωής μου, γιατί έχασα για εμένα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα ή να είμαι ευτυχισμένη για αυτά τα χρόνια που ζήσαμε; Επιλέγω το δεύτερο. Να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλαχτό. Νιώθω γεμάτη, προλάβαμε και τα είπαμε όλα», είπε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...