Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Στέλνει στο «σκαμνί» την Καινούργιου

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν με αφορμή την υπόθεση ξυλοδαρμού, για την οποία κατηγόρησε τον make up artist η μνηστή του, αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι χρησιμοποιεί ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, απλά και μόνο για την προβολή του.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε:

«Ρε φίλε είναι όλο λάθος. Θα ήθελα να σας πω την τελευταία φορά που χώρισα με τη Νάνσυ ως ένα ερωτευμένο, παθιασμένο ζευγάρι πήρε πάρα πολύ διάσταση επειδή ό,τι και να κάνω εγώ θα παίρνει διαστάσεις είτε είναι στο Survivor, είτε όταν βγάζω τραγούδια, είτε χωρίζω είτε οτιδήποτε. Το φτάσαμε κι εμείς στα άκρα, φταίμε και οι δυο μας αλλά θέλω να σας πω κάτι, επειδή η κατάσταση προχώρησε και πήγαμε δικαστικά χωρίς μηνύσεις, αυτεπάγγελτα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονται σε ένα πάνελ σε μία εκπομπή και μία παρουσιάστρια, όπου αυτή τη στιγμή ακυρώνει τέσσερις μορφωμένους δικηγόρους οι οποίοι πληρώθηκαν από εμάς, αναιρεί τον εισαγγελέα, τον πρόεδρο και όλη την ελληνική δικαιοσύνη μία εκπομπή, για ποιο λόγο τους ρώτησε κανείς;» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα ήθελα λοιπόν να πω ότι εγώ σε όλα τα καλέσματα που μου κάνουν οι περισσότερες εκπομπές είμαι εκεί, τους στηρίζω με την παρουσία μου, είτε όταν βγάζω τραγούδια είτε πάω Survivors, είτε παντρεύομαι, είτε περιμένω παιδί, δεν είπα ποτέ μα ποτέ όχι σε κανένα. Με τη δική μου παρουσία τους στήριξα. Θα ήθελα λοιπόν να ανακαλέσουν διότι αυτή τη στιγμή αμφισβητούν εμένα ως άνθρωπο, ως επαγγελματία που δουλεύω 22 χρόνια για την τηλεόραση, είμαι το αγαπητό παιδί της τηλεόρασης και όλοι με αγαπούν και με θέλουν και σήμερα ακούστηκαν πάρα πολλά άσχημα πράγματα για εμένα».

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Θα υποστούν τις νομικές συνέπειες

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στη συνέχεια τόνισε: «Είναι δυνατόν να πληρώνουμε δικηγόρους, να πηγαίνουμε στα δικαστήρια επειδή και οι δύο είμαστε τρελοί και παθιασμένοι και εκείνοι να αναιρούν την ελληνική δικαιοσύνη και τους δημοσιογράφους και την προσωπικότητά μου και το ήθος μου; Και δεύτερον, γιατί δεν έπαιξαν τις δηλώσεις μου ότι αθωώθηκα και κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται τέσσερις δικηγόρους, τον εισαγγελέα, τον πρόεδρο, τον δικαστή, την ελληνική δικαιοσύνη και δεν τους ενδιαφέρει, όπως σας είπα στην εκπομπή το αποτέλεσμα και δεν θα παίξουν τις δηλώσεις μου αφού τους έκανα το χατίρι να μιλήσω στην κάμερα μετά την απόφαση του εισαγγελέα, ότι εννοείται ότι είμαι αθώος και ότι δεν είναι τίποτα απ’ όλα αυτά. Αν δεν ανακαλέσουν θα υποστούν και εκείνοι τις νομικές συνέπειες διότι εις βάρος μου και χρησιμοποιώντας το όνομά μου έχουν πει πάρα πολλά. Η υπομονή έχει και τα όρια της θα το κλείσω εδώ και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς γιατί ακόμα δέχομαι μηνύματα. Θέλω να τονίσω ότι αν δεν ανακαλέσουν με πολλή ευγένεια και ήθος το οποίο με διακατέχει πάρα πολλά χρόνια θα υποστούν τις συνέπειες οι οποίες τους αρμόζουν. Πολλά φιλιά».

Χαμόγελα και τραγουδάκια με τη σύντροφό του

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ Χιουρέα βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες το πρωί της Τρίτης (10/1), για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού.

Η μνηστή του κατήγγειλε τον make up artist για σωματική βία, σε καβγά που είχαν. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στη σχέση τους.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της στην εκπομπή «Super Kατερίνα», αν και έχουν γίνει εκατέρωθεν μηνύσεις, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού.

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι και καταλάγιασαν τα πάθη», ανέφερε ο δικηγόρος.

Κατά την είσοδό του στη δικαστική αίθουσα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπάθησε αρχικά, να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες. Τελικά, δήλωσε πως εκείνος και η μνηστή του τα έχουν ξαναβρεί και δεν υπάρχει κάποιο θέμα προς διευθέτηση.

«Ξυλοδαρμός; Σε ποιο παραμύθι; Έλα, σε παρακαλώ, φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά. Εννοείται, τα έχουμε ξαναβρεί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της εκπομπής, το ζευγάρι αντάλλαξε κι ένα φιλί στην αίθουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΕΛΛΑΔΑ

«Πρεμιέρα» για την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λεωφορεία των...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ο Πανελλαδικός Τελικός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay. Ο Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας  – Social...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...