Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Τι θα φέρει η Πανσέληνος σε όλους – Ποιοι να φοβούνται – Ελεύθερος Τύπος

Η πρώτη Πανσέληνος του 2023 πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 16° 21΄ και θα φέρει μπερδέματα, παρεξηγήσεις, αλλά και ουρανοκατέβατες λύσεις σε προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου βοηθά να επικεντρωθείτε στα οικονομικά και επαγγελματικά. Στα επαγγελματικά, σας πεισμώνουν απορριπτικές αποφάσεις. Προσοχή στις αντιδράσεις σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τα προβλήματα δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου σάς φέρνει στα όριά σας. Στα επαγγελματικά, δέχεστε αντιδράσεις που σας εκνευρίζουν. Ξεκαθαρίσματα με αρνητικές ή θετικές αποφάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αλλαγή πορείας από απρόσμενες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου σάς παρασύρει σε επιπόλαιες πρωτοβουλίες. Στα επαγγελματικά, δεν εμπιστεύεστε κανέναν και προχωράτε μόνοι σας. Ταξιδεύετε ερωτικά και όχι μόνο μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απολαμβάνετε το φλερτ χωρίς υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο σας εμφανίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά, με πρωτοβουλίες προχωράτε τα παγωμένα θέματα. Δίνετε λιγότερο σημασία από όσο ζητά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες μέσα από διασκέδαση σας αναστατώνουν.

ΛΕΩΝ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί νέες υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε την κατάσταση και δικαιολογείτε συμπεριφορές. Προτάσεις για διασκέδαση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, το βλέμμα σας στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

06/01/2023
|
22:36

Ζώδια: Θα πάθετε και θα μάθετε – Τα τρία ζώδια που θα σηκώσουν τον… σταυρό τους το 2023

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί τις αλλαγές και τα σχέδια που προϋπήρχαν. Στα επαγγελματικά, αλλαγή κατεύθυνσης ή εργασίας. Μικρές στιγμές έντασης χωρίς συνέχεια με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απορρίπτετε ό,τι δεν έχει ουσία.

ΖΥΓΌΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου προκαλεί αποκαλύψεις και επικεντρώνει στο παρασκήνιο. Στα επαγγελματικά, στοχεύετε λάθος και χάνετε χρόνο. Προσοχή στις κινήσεις απέναντι στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, το παρελθόν απομακρύνει το παρόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου σάς κάνει πιο περίεργους και εξωστρεφείς. Στα επαγγελματικά, επιβραβεύεστε για τις προσπάθειές σας. Φροντίδα για κατανόηση από και προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα τυχαία γνωριμία με προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου δίνει έμφαση στην καθημερινότητα και στην οικογένεια. Στα επαγγελματικά, δύσκολες καταστάσεις όπου θα αντεπεξέλθετε με επιτυχία. Συζητήσεις σοβαρές που αφορούν το μέλλον με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιλέγετε αντίθετα από την έλξη και προχωράτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η πανσέληνος στο ζώδιό του Καρκίνου οριστικοποιεί καταστάσεις και απαντήσεις. Στα επαγγελματικά, σκληρές δίκαιες αποφάσεις στεναχωρούν κοντινούς συνεργάτες. Παλιές συζητήσεις ανοίγετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προβληματίζετε με τη συμπεριφορά σας το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση και παρασύρει σε λάθη. Στα επαγγελματικά, ξεκαθαρίζετε οριστικά τα προβλήματα και την εξέλιξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απογοητεύεστε από τις κινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου ανοίγει μία περίοδο διασκέδασης και ταξιδιών. Στα επαγγελματικά, εντυπωσιάζετε με την απόδοσή σας. Ξεχνιέστε από την αγάπη μαζί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συναισθήματα μοναξιάς και πονηρές σκέψεις.

Ειδήσεις σήμερα

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, να κάνει λόγο για «εθνικό στόχο που επιδιώχθηκε με πολλές προσπάθειες και από μεγάλους ηγέτες της χώρας εδώ...

ΔΙΕΘΝΗ

Στις πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής μεταφέρεται ο πόλεμος στη Γάζα. Στο Κολούμπια, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από εκατό φοιτητές που διαδηλώνουν υπέρ των Παλαιστινίων και η...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...