Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Διαζύγιο «αστραπή» για το διάσημο ζευγάρι – Πώς μοίρασαν τα 730 εκατομμύριά τους

Σε ένα από τα πιο «αναίμακτα» διαζύγια προχώρησαν ο σταρ του NFL Τομ Μπρέιντι και το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν, καταφέρνοντας, χάρη στο προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, να μοιράσουν τα 730 εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας τους με τρόπο τέτοιο, ώστε κανείς τους να μην μείνει παραπονεμένος.

Όντας και οι δύο τους πολύ πλούσιοι από πριν παντρευτούν, οι δυο αστέρες αποφάσισαν να υπογράψουν ένα συμβόλαιο πριν τον γάμο τους ώστε, αν ερχόταν η δυσάρεστη στιγμή του χωρισμού, να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα στο κεφάλι τους. Το διαζύγιο εν τέλει ήρθε, αλλά, όσον αφορά την μοιρασιά της περιουσίας του ζεύγους, όλα κύλησαν ομαλά και…νοικοκυρεμένα.

Εφόσον είχαν και οι δυο ξεχωριστές επιχειρηματικές δραστηριότητες, τους ήταν εύκολο να κάνουν την μοιρασιά σε αυτό το κομμάτι. Το άλλο σημαντικό κομμάτι, που τακτοποιήθηκε χάρη στο προγαμιαίο συμβόλαιο, αφορά το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τους.

Τι παίρνει η Ζιζέλ;

Σύμφωνα με την New York Post, η Ζιζέλ αναμένεται να κρατήσει ένα σπίτι που η ίδια είχε αγοράσει στο Μαϊάμι Μπιτς έναντι 1,23 εκατομμυρίων δολαρίων. Το οίκημα αυτό έχει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια και το μοντέλο εικάζεται πως θα το αξιοποιήσει ως γραφείο, αφού έχει αγοράσει και ένα μεγαλύτερο σπίτι στην περιοχή.

Το πρώην μοντέλο θα κρατήσει επίσης το σπίτι τους στην χερσόνησο Nicoya στην Κόστα Ρίκα, όπου κάνει τακτικά διακοπές με τα παιδιά.

Τι παίρνει ο Μπρέιντι;

Ο Μπρέιντι, πάλι, πιστεύεται πως θα κρατήσει την έπαυλη των 17 εκατομμυρίων δολαρίων που βρίσκεται υπό κατασκευή στο Indian Creek Island στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι είχε αγοράσει το ακίνητο το 2020 και το κατεδάφισε, προκειμένου να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του.

Το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων του ζευγαριού περιλαμβάνει επίσης ένα σπίτι στις Μπαχάμες, ένα άλλο στο Yellowstone Club στην Μοντάνα και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Ποιος θα κρατήσει τα παιδιά;

Όσον αφορά τα παιδιά τους, η Ζιζέλ και ο Τομ θα διατηρήσουν την επιμέλεια του 12χρονου Μπέντζαμιν και της 9χρονης Βιβιάν από κοινού. Ο Μπρέιντι έχει επίσης έναν 15χρονο γιο, τον Τζακ, από την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν.

Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε από τη Ζιζέλ την περασμένη Παρασκευή, μετά από 13 χρόνια γάμου με τον Τομ. Η λύση του γάμου τους οριστικοποιήθηκε άμεσα. Έτσι και αλλιώς, το ζευγάρι είχε προνοήσει να διευθετήσει τους όρους του διαζυγίου του και τη διανομή της περιουσίας τους πολύ πριν την κατάθεση της αίτησης…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την απόφαση για διοργάνωση κινητοποίησης την Τρίτη 30 Απριλίου στη 1μμ ανακοίνωσε η ομάδα πρωτοβουλίας γονέων και πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Παίδων «Αγία Σοφία», στο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την αναγέννηση του ΕΣΥ έθεσε ως προτεραιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κάθε χρόνο, ο κόσμος παράγει περίπου 400 εκατομμύρια μετρικούς τόνους πλαστικών απορριμάτων. Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι καταλήγουν στους ωκεανούς, με τα πλαστικά μιας...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου και το τι περιμένουμε από αυτή,...