Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Πάρις Χίλτον: 7 ομάδες ντετέκτιβ και 7 «μέντιουμ κατοικιδίων» τη βοηθούν να ψάξει το χαμένο της τσιουάουα

Λυτούς και δεμένους έχει επιστρατεύσει η Πάρις Χίλτον για να μπορέσει να ξαναβρεί το χαμένο της σκυλάκι τσιουάουα. Η διάσημη κληρονόμος, αφότου προσέφερε – μάταια – 10.000 δολάρια σε όποιον θα μπορούσε να της επιστρέψει την μικρή Diamond Baby, αποφάσισε τελικά να προσλάβει 7 ομάδες ντετέκτιβ για να τη βοηθήσουν.

Το τσιουάουα της Πάρις Χίλτον φέρεται να εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο σπίτι της: «Έκανα μια φωτογράφιση στο σπίτι και ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε», εξήγησε η Χίλτον. «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω. Όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Ήδη, οι ντετέκτιβ έχουν σαρώσει με drones όλη τη γειτονιά της Πάρις Χίλτον στο Μαλιμπού, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το τσιουάουα Diamond Baby. «Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι την έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email [email protected]», γράφει η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

 

Σε 7 μέντιουμ μίλησε η Πάρις Χίλτον για το σκυλί της – «Μου είπαν πως είναι ζωντανή»

Στο μεταξύ, η Χίλτον αποκάλυψε μέσω story που ανέβασε στο Instagram ότι προσέφυγε σε 7 διαφορετικούς μέντιουμ για να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται το αγαπημένο της σκυλάκι.

Η ίδια έγραψε: «Μίλησα με 7 αξιόπιστους μέντιουμ κατοικιδίων που όλοι λένε ότι είναι ζωντανή και ότι κάποιος την έχει πάρει. Έτσι αυτό μου δίνει ελπίδα…και σε αυτό το σημείο, η ελπίδα είναι ό,τι σημαντικότερο»

Όσον αφορά τα εύρετρα των 10.000 δολαρίων που προσέφερε, τα οποία μερικοί κατέκριναν ως «πολύ λίγα» δεδομένου του πλούτου της Χίλτον, η ίδια απαντά: «Ήμουν έτοιμη να αυξήσω την ανταμοιβή σε ένα τρελό ποσό, αλλά η ομάδα ασφαλείας μου είπε να μην το κάνω, γιατί αυτό θα έθετε τα άλλα σκυλιά μου και εμένα σε κινδύνους, καθώς θα μπορούσαν να γίνουν στόχοι αρρωστημένων ανθρώπων, που μπορεί να προσπαθήσουν να τα απαγάγουν για τη ανταμοιβή. Λυπάμαι που πρέπει να ανησυχούμε ακόμη και για κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς υπάρχουν μερικοί πραγματικά κακοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών παρουσίασαν μόνο «μέτριες» καθυστερήσεις στα αναπτυξιακά ορόσημα εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας Covid-19, σύμφωνα με...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερο από έξι ώρες το βράδυ διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η ερευνητική ομάδα...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...