Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Δείτε τι λένε οι πλανήτες για αυτή την εβδομάδα – Ελεύθερος Τύπος

Στα μέσα του Αυγούστου ξεκινά μία εβδομάδα με πλανητικές εντάσεις που σίγουρα θα σας επηρεάσουν.

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Στις αρχές της εβδομάδας θα υπάρξουν εντάσεις σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμοί με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας στεναχωρούν και σας αποσυντονίζουν.  Βλέπετε, ο Αρης ξέρει να δουλεύει καλά με τα νεύρα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εντάσεις και στη δουλειά, μόνο που εδώ θα πρέπει να τις αποφύγετε αν δεν θέλετε να διακοπούν, ίσως και οριστικά, συνεργασίες, που έχουν αποδειχθεί προσοδοφόρες σε βάθος χρόνου. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα και στις αλόγιστες δαπάνες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Και με τις σχέσεις, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Ισως θα ήταν καλύτερα να δίνετε τόπο στην οργή, αν φυσικά δεν το βρείτε ως μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείτε από σχέσεις που σας έχουν κουράσει. Οι ελεύθεροι είστε αρκετά έντονοι στις διεκδικήσεις σας και αυτό τρομάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα οικογενειακά ζητήματα που ξεκίνησαν να λύνονται από τις 5 του μήνα, φαίνεται ότι εξελίσσονται ομαλά και σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Αυτό είναι καλό και συνεχίστε να το κάνετε, αφού φέρνει αποτελέσματα. Οι φίλοι θα είναι πάντα κοντά σας, σε κάθε περίπτωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να ακολουθήσετε ένα σχέδιο δράσης στα επαγγελματικά σας, γιατί αυτές οι ίδιες αποφάσεις που εσείς θεωρείτε ότι είναι σωστές, μπορεί να φέρουν εντάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες σας. Οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Εντονο το κλίμα γύρω από όλους εσάς που αναζητάτε σύντροφο. Το «κάστινγκ» δεν έχει τελειώσει ακόμα και ο ιδανικός έρωτας δεν έχει εμφανιστεί. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε. Οι σταθερές σχέσεις ανανεώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Αλλαγές και ανακατατάξεις ανάμεσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Τα κριτήρια επιλογής σας, πλέον, είναι διαφορετικά από παλιά. Σύμφωνα με αυτά, οι φίλοι θα πρέπει να πληρούν πιο αυστηρές προϋποθέσεις προκειμένου να μπορούν να σταθούν, πλέον, δίπλα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα φτάσουν στα αφτιά σας πληροφορίες που φαίνεται ότι είναι απαραίτητες προκειμένου να εξελιχθούν τα σχέδιά σας όπως τα έχετε φανταστεί. Οι συνεργάτες σας είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον τρόπο που διευθετείτε τις επαγγελματικές υποθέσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι αποκαλύψεις, είτε για τον σύντροφό σας είτε για προσφιλή σας άτομα, καταφθάνουν ανελλιπώς. Το πώς θα τις επεξεργαστείτε και πώς θα τις αξιολογήσετε εξαρτάται από το πόσο δεμένοι είστε με τα πρόσωπα αυτά και πόσο είστε διατεθειμένοι να τα συγχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προσπαθήστε να κρατήσετε τα προσχήματα γιατί είναι πολύ πιθανό  να δημιουργηθούν ρήξεις σε σχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για σας. Δώστε τόπο στην οργή, χαμηλώστε τους τόνους και σταματήστε τα παράπονα, γιατί δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη με τίποτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετό το παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο. Οχι μόνο συνεχίζονται τα προβλήματα από τις 5 του μήνα, αλλά θα διαρκέσουν για πολύ ακόμα. Ο μόνος τρόπος να αποφύγετε όλα αυτά είναι να είστε σε διακοπές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αναταραχές και στις σχέσεις, όχι τόσο από παρασκήνιο όσο από αποκαλύψεις για τον σύντροφό σας, που θα σας δημιουργήσουν αισθήματα ζήλιας, ίσως και ανασφάλειας. Αν οι σχέσεις είναι πρόσφατα σχηματισμένες, προσπεράστε το.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Οσο περνούν οι μέρες, ξεκουράζεστε, χαλαρώνετε και δίνετε σημασία σε αυτά που πραγματικά αξίζουν για τη ζωή σας. Λιγότερη και η εσωτερική σας ένταση, ίσως βρήκατε τρόπο να εκτονώνεστε. Ηρθε λοιπόν ο καιρός να κάνετε κάτι για την υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι διαμάχες στον εργασιακό τομέα έληξαν, άλλες αίσια, άλλες «απαίσια». Το καλό είναι ότι ξεκαθαρίσατε το τοπίο στις συνεργασίες σας, κρατώντας τους ανθρώπους που ξέρουν καλά τι ακριβώς ζητάτε για να γίνει σωστά η δουλειά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε κάποιες παρεξηγήσεις με άτομα που περιτριγυρίζουν τη σχέση σας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στον σύντροφό σας. Προκειμένου να αποφύγετε ενδεχόμενη ρήξη, καλό είναι να δώσετε τόπο στην οργή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πήρατε φόρα απ’ τις αρχές του μήνα και βγάζετε από μέσα σας ό,τι κρατούσατε και σας πίεζε. Εχετε ξεκαθαρίσει το τοπίο στις σχέσεις, στις φιλίες, στα επαγγελματικά, ακόμα και στον κοινωνικό σας περίγυρο και συνεχίζετε ακάθεκτοι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα προσωπικά σας ζητήματα επηρεάζουν και την επαγγελματική σας ζωή. Αυτό όμως, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε να μπερδέψετε, γιατί οι συνέπειες δεν αφορούν μόνο στις συνεργασίες σας αλλά και στα οικονομικά σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας θα σας βγάλουν από την πεπατημένη. Αναζητήστε τις αιτίες των προβλημάτων σας τόσο στη συμπεριφορά σας όσο και στις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Μαζί, είναι πολύ πιο πιθανό να δώσετε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εχετε μια τάση να δημιουργείτε εντάσεις με το οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Οι φίλοι διστάζουν να σας μιλήσουν, γιατί όταν το κάνουν, έχουν να αντιμετωπίσουν το μένος και τις φωνές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιοι συνεργάτες, συνάδελφοι ή και συνεταίροι μπορεί να φανούν χειριστικοί απέναντί σας και αυτό είναι κάτι που θα σας δυσαρεστήσει έως και εξαγριώσει. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους απομακρύνετε, αν αυτό δεν δημιουργήσει συνέπειες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφήστε κατά μέρος τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς. Οι σχέσεις σας έχουν πολύ καλές πιθανότητες να ανανεωθούν αυτό το διάστημα, γι’ αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Επαφές με άτομα του φιλικού αλλά και του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Κάποια από αυτά τα πρόσωπα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πολύ πιο κοντά απ’ όσο πριν και αυτό είναι ακόμα πιο ευχάριστο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάποιες υποχρεώσεις σας δυστυχώς θα πρέπει να πάνε πιο πίσω, προκειμένου να τακτοποιήσετε κάποιες άλλες πιο επείγουσες. Οι συνεργασίες σας αποδεικνύονται προσοδοφόρες, μην ενδώσετε όμως σε μεγάλες υποσχέσεις.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τεταμένη η ατμόσφαιρα στις σχέσεις και αυτό από δική σας ανασφάλεια. Αν δεν θέλετε να χαλάσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας, καλό είναι να ηρεμήσετε και να μην αφήσετε τις εμμονές σας να κάνουν κουμάντο στα θέλω και στις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η ευελιξία είναι απαραίτητη προκειμένου να μη χαλάσει η καλή σας διάθεση. Η διάθεσή σας επίσης, θα σας χρειαστεί για να διευθετήσετε κάποιες γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, που μπορεί να σας εκνευρίσουν με τις καθυστερήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι μεγαλύτερες αυτό το διάστημα οι οικονομικές σας ανάγκες, αλλά αυτό δεν φαίνεται να σας πτοεί πολύ. Δεν το βάζετε κάτω και αυτό είναι καλό, και για την επαγγελματική σας ζωή και για τις συνεργασίες σας που μπορεί να αποδειχθούν αρκετά προσοδοφόρες.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν και προτιμάτε τη μοναξιά, ακόμα κι αν είστε σε σχέση, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να δώσετε σημασία στις συναισθηματικές ανάγκες, τόσο τις δικές σας όσο και του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε με την ψυχή σας, έχοντας όμως κατά νου, ότι ακόμα δεν έχει έρθει ο μεγάλος έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργεί έντονο κλίμα γύρω σας. Ομως, δεν θα πρέπει να πτοηθείτε από αυτό. Κρατώντας την ψυχραιμία σας θα διευθετήσετε τα ζητήματά σας γρήγορα και -γιατί όχι;- εύκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα βάλετε σε τάξη οικονομικά ζητήματα που ξέφυγαν του ελέγχου σας, πρόσφατα. Αυτό εκτός από ικανοποίηση, θα σας δώσει και έναν αξιοπρεπή τραπεζικό λογαριασμό… Και ναι, μπορείτε να πάτε και διακοπές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ενα πρόσωπο, που έχετε ξεχωρίσει ανάμεσα σε μεγάλο πλήθος γνωριμιών, σας εμπνέει, ώστε να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να μπείτε επιτέλους σε μια σχέση. Οσοι είστε ελεύθεροι ακόμα, μπορείτε να χαρείτε τους καλοκαιρινούς έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Προσέξτε ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας, γιατί αυτά είναι ψηλά στη λίστα των γενικότερων διαφωνιών που μπορεί να δημιουργηθούν από μια ανεξήγητη εσωτερική σας ένταση. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αντιπαρατίθεστε άλλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι καιρός να διαπραγματευθείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας με τους προϊσταμένους σας και αυτό μπορεί να σας φέρει σε διαπληκτισμούς μαζί τους. Διεκδικήστε έξυπνα και μην προσπαθείτε να βγείτε «από πάνω».

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σημασία για σας, αυτό το διάστημα, έχουν οι ανάγκες του συντρόφου σας, κάτι που σημαίνει ότι βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα. Ετσι όμως, θα επέλθει ισορροπία ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας και οι σχέσεις να ανανεωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους έκτακτες υποχρεώσεις, που δεν αφορούν εσάς αποκλειστικά, αλλά ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Δεν είναι υποχρεωτικό να τις αναλάβετε, αλλά δεν γίνεται και να αρνηθείτε. Καλό κουράγιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Βάζετε σε τάξη τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και προτεραιότητες και αυτό σας ανακουφίζει αρκετά από την ένταση των ημερών. Είναι πολύ πιθανό δε, να παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία, που θα σας είναι δύσκολο να πείτε όχι.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το κλίμα αλλάζει στις σχέσεις σας. Οσοι από εσάς είστε μόνοι και αναζητάτε σύντροφο, οι ευκαιρίες είναι καλές και οι γνωριμίες πληρούν τις προϋποθέσεις σας. Οσοι βρίσκεστε σε σχέσεις, ανανεώνεστε μέσω ενός ταξιδιού ή διακοπών.

*Πηγή: astra news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η μοναδική αισθητική του μικρότερου SUV στη γκάμα της Alfa Romeo, που υπογράφει ο Αλέξανδρος Λιώκης, συνδυάζεται με συναρπαστικές επιδόσεις και μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΑΑΤ στέκεται στο πλευρό των παραγωγών της Εύβοιας και τους στηρίζει για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις διαδοχικές καταστροφές...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των πελατών, το Master έχει αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο σχεδίασης και εξοπλισμού, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Παράλληλα,...