Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Παντρεύτηκαν Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Στην παραλία των Φαλασάρνων και συγκεκριμένα στο Λιοκάλυβο, επέλεξαν η Κόνι Μεταξά και ο σύζυγός της Μάριος Καπότσης να γιορτάσουν τον γάμο τους μετά την τελετή που έγινε στις 17.30 στον ιερό ναό του Αγίου Εφρέμ στα Φαλάσαρνα.

Την νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο μπαμπάς της Λευτέρης Πανταζής, που όπως είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις του, φρόντισε να χάσει 10 ολόκληρα κιλά, με αφορμή αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα για την κόρη του.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και οι δυο τους περίμεναν με αγωνία αυτή τη μέρα, που θα γιορτάσουν μαζί με φίλους, την αγάπη τους.

Μπροστά σε 200 καλεσμένους και με έξι κουμπάρους, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης. Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις τους, στον γάμο τους δεν θα βρεθούν παιδιά, καθώς θέλουν να διασκεδάσουν με τους φίλους τους μέχρι πρωίας αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

Στα στιγμιότυπα που ακολουθούν βλέπουμε το ζευγάρι να αποχωρεί από την εκκλησία, όντας πλέον παντρεμένοι. Σε ένα κάμπριο αμάξι, οι δυο τους έφυγαν τρυσευτυχισμένοι για να γιορτάσουν με τους φίλους και τις οικογένειες τους, αυτή την τόσο σημαντική στιγμή τους. Η γαμήλια δεξίωση, που θα ακολουθήσει, θα πραγματοποιηθεί στο Λιοκάλυβο και φυσικά θα τραγουδήσει, ο πατέρας της νύφης, Λευτέρης Πανταζής.

Όπως φανερώνεται στις εικόνες που ακολουθούν, η Κόνι Μεταξά δεν έχασε λεπτό το χιούμορ της, ενώ έδειχνε να «υποφέρει» μέσα στο νυφικό από τη ζέστη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο «Happy Day» για την πρεμιέρα του «TV Queen» και τα αρνητικά σχόλια, με την ίδια να αναφέρει μεταξύ άλλων...

ΕΛΛΑΔΑ

Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη έφεση ως προς 15 κατηγορούμενους που αθωωθήκαν για το Μάτι, ζητεί με σημερινή παραγγελία της...

ΕΛΛΑΔΑ

Την αντίθεσή της στη θεσμοθέτηση των BONUS στο Δημόσιο, εκφράζει η ΑΔΕΔΥ και παράλληλα υπενθυμίζει τις αυριανές συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, καλώντας σε...