Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ριάνα: Έγινε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος της Αμερικής

Η Ριάνα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η νεότερη γυναίκα αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στην Αμερική. Με περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η 34χρονη τραγουδίστρια εκτόπισε την σταρ των ριάλιτι, Κιμ Καρντάσιαν, από την πρώτη θέση.

Παρά το γεγονός ότι είναι η ψηφιακή καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει 215 εκατομμύρια ψηφιακά κομμάτια παγκοσμίως καθώς και 60 εκατομμύρια άλμπουμ, ο πλούτος της που σχετίζεται με την μουσική είναι σχετικά μικρός.

Η συντριπτική πλειοψηφία της περιουσίας της προέρχεται από ποικίλα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, κυρίως τη σειρά καλλυντικών της, Fenty Beauty.

Παράλληλα, η Ριάνα έχει επίσης μερίδιο 30% στη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty, η αξία της οποίας ήταν 1 δισ. δολάρια τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Η τραγουδίστρια της ποπ διαθέτει επίσης πολλά ακίνητα, με μια έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς με τιμή 13,75 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα γειτονικό οίκημα, το οποίο αγόρασε για 10 εκατομμύρια δολάρια, και ακίνητη περιουσία στο Χόλιγουντ Χιλς.

Η τραγουδίστρια του «Umbrella» έχει επίσης ένα διαμέρισμα στο Century Towers της Καλιφόρνια καθώς και ένα ακίνητο στο θέρετρο One Sandy Lane στα Μπαρμπέιντος απ’ όπου κατάγεται, το οποίο φέρεται να της κόστισε 22 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με υπολογισμούς του Forbes, το είδωλο της ποπ, που προηγουμένως κατείχε τον τίτλο της  πλουσιότερης γυναίκας μουσικού στον κόσμο, πιστεύεται ότι είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος των Μπαρμπέιντος.

Αυτή τη στιγμή είναι η 21η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την Όπρα Γουίνφρεϊ (2,6 δισ. δολάρια) και την Κιμ Καρντάσιαν (1,8 δισ. δολάρια) μπροστά της.

Ωστόσο, με την Κιμ Καρντάσιαν να είναι 41 ετών, η Ριάνα είναι η νεότερη στη λίστα.

Άλλα διάσημα πρόσωπα στη λίστα είναι η Κάιλι Τζένερ (600 εκατομμύρια δολάρια), η Τέιλορ Σουίφτ (570 εκατομμύρια), η Μαντόνα (575 εκατομμύρια ), η Μπιγιονσέ (450 εκατομμύρια ), η Σερένα Γουίλιαμς (260 εκατομμύρια) και η Σάντρα Μπούλοκ (225 εκατομμύρια).

Σχετικά με το νέο της ρεκόρ, η Ριάνα δήλωσε ότι της φάνηκε αρχικά πολύ «περίεργο» που ο κόσμος πάει και της δίνει συγχαρητήρια για…τα χρήματα που βγάζει.

«Δεν μου έχει ξανασυμβεί, σίγουρα. Μου φάνηκε τρελό να λαμβάνω συγχαρητήρια μηνύματα γι’ αυτό», είπε.

Στη συνέχεια όμως, εξηγεί η Ριάνα, συνειδητοποίησε ότι η ιστορία της δίνει ελπίδα σε πολλούς ανθρώπους:

«Τελικά μου φάνηκε λογικό όταν συνειδητοποίησα ότι είναι ενθαρρυντικό για τους ανθρώπους, ότι νιώθουν πως είναι κάτι που μπορούν να πετύχουν και οι ίδιοι,  γνωρίζοντας από πού προέρχομαι εγώ. Γνωρίζοντας το ταπεινό μου ξεκίνημα, βλέπουν τις δυνατότητες και αυτό τους δίνει ελπίδα. Αυτό με έκανε να νιώσω πραγματικά χαρούμενη», σχολίασε η σταρ.

Ωστόσο, παρά την επιτυχία της, η Ριάνα είπε ότι δεν ήθελε να την βάλουν σε «βάθρο» και επέμεινε ότι ήθελε να κρατήσει τα πόδια της γερά στο έδαφος.

«Είναι τρομακτικό. Το σκέφτομαι όλη την ώρα», δήλωσε. «Θέλω να έχω τα πόδια μου γερά στο έδαφος γιατί αν κάτι δεν πάει καλά, τουλάχιστον δεν θα πέσω απότομα, σωστά;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...