Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor: Ο Μαρτίκας γύρισε στην Ελλάδα και επισκίασε την Καινούργιου

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. Ο «El Professor» του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο αεροδρόμιο και πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο ο ίδιος ήταν σφήκα και αρκέστηκε σε ένα «ευχαριστώ τον κόσμο». Μάλιστα η έκπληξη της Καινούργιου ήταν τόσο έντονη που είπε δημοσίως ότι “είχα φτιαχτεί, είχα μακιγιαριστεί, είχα στολιστεί και νόμιζα ότι ο κόσμος και οι κάμερες είχαν έρθει για εμένα. Αλλά τελικά ήταν για τον Μαρτίκα.”.

Αργότερα ο ίδιος επισκέφθηκε το φαρμακείο του και εκεί, υπό τον ήχο του γνωστού soundtrack «Bella Ciao», αποθεώθηκε από φίλους και συγγενείς.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του «love it» όταν βγήκε από το παιχνίδι ο Σπύρος Μαρτίκας εξομολογήθηκε πως «μου έχει λείψει πάρα πολύ η Βρισηίδα, ανυπομονώ να την δω. Περάσαμε μαζί όλη τη δυσκολία τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Την στήριξα πάρα πολύ και δυόμιση μήνες ήταν μια άλλη Βρισηίδα, πρέπει να είναι χαρούμενη και ανυπομονώ να την ακούσω, να δω ότι είναι καλά και να χαμογελάει. Το μόνο που θέλω είναι να χαμογελάει».

«Γιατί η σχέση μας θα πρέπει να ήταν κάτι άλλο παρά αληθινή; Μ’ αρέσει που μέσα σε αυτό το παιχνίδι βασίλευε η καχυποψία αλλά να βασιλεύει η καχυποψία και εκτός παιχνιδιού; Περιμένω να την δω και όλα αυτά προκύπτουν, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Το αν είμαι ερωτευμένος μαζί της, επιστρέψτε μου, να της το πω όταν την δω. Να την βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει όταν θα είναι μπροστά μου».

«Στο Survivor ένιωσα έντονη έλξη, έρωτα θα έλεγα και περάσαμε απίστευτα μαζί για δυόμιση μήνες. Ενάμιση μήνα πριν μπω στο παιχνίδι ήμουν ελεύθερος. Όταν θα την δω, πρώτα απ’ όλα θα… τρομάξω γιατί θα την δω διαφορετικά! Δεν θα την δω Survivor, θα την δω πριγκίπισσα και νομίζω θα την δω τελείως διαφορετικά» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...