Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος – Χαμός στο συμβούλιο

Survivor: Για πρώτη φορά, Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν σε έναν τρίτο αγώνα ασυλίας στο Survivor.

Ένας αγώνας κρίσιμος για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά και για το μέλλον των 9 παικτών. Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Όλοι ήθελαν να φέρουν νίκη στην ομάδα τους ώστε να μην βγει κάποιος από αυτούς υποψήφιος. Το αγώνισμα απαιτητικό αλλά το πείσμα ήταν το… όπλο τους για να καταφέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Ωστόσο αυτοί που το πίστεψαν περισσότερο και τα κατάφεραν ήταν η Μπλε ομάδα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι Κόκκινοι για ακόμη μία φορά να βγάλουν έναν παίκτη στον τάκο και αυτό όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους άρεσε.

Survivor: Ένταση ανάμεσα σε Ασημίνα και Μαρτίκα

Στο συμβούλιο είδαμε ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η κόντρα τους όσο πάει και μεγαλώνει και αυτή τη φορά αφορμή για τον τσακωμό τους ήταν οι δηλώσεις του παίκτη πως η Ασημίνα άφησε να εννοηθεί πως πρέπει να ψηφίσει την Μαίη υποψήφια προς αποχώρηση και όχι τον Τάλα.

Η Ασημίνα άρχισε να φωνάζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως του έδωσε συμβουλή να σκεφτεί το καλό της ομάδας του χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα κάποιας κοπέλας της Κόκκινης ομάδας.

Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στους παίκτες, σε σημείο που η Ασημίνα δήλωσε στον Γιώργο Λιανό ότι θέλει να φύγει. Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να ηρεμίσει τα… πνεύματα ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις και να καταλάβει ο κόσμος τι έχει συμβεί.

Survivor: Στον τάκο ο «Τάλα»

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το… σύνθημα για να ξεκινήσει η ψηφοφορία και οι Κόκκινοι έγραψαν στον πάπυρο το όνομα με τον παίκτη που την τελευταία εβδομάδα δεν έφερε πολλούς πόντους.

Έτσι ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν αυτός που δέχτηκε τις περισσότερες ψήφους και είναι στον τάκο μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηθείς εάν θα άλλαζε κάτι στην προσέγγισή του για τον δεύτερο προημιτελικό, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σχολίασε: «Θα προτιμούσα να νικήσω. Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης...

LIFESTYLE

Την Κατερίνα Στανίση υποδέχθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου, τη νύχτα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή EQ που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action...

ΕΛΛΑΔΑ

Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη...