Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστήσει ως οδηγός σε ταινία για τη Formula 1 παραγωγής του Λιούις Χάμιλτον

Η Apple Studios ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα μιας ταινίας Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και παραγωγό τον Λιούις Χάμιλτον.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Ehren Kruger και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Joseph Kosinski. Το ζευγάρι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στους ίδιους ρόλους στην ταινία Top Gun: Maverick, η οποία παίζεται αυτή τη στιγμή στους κινηματογράφους.

Στην ταινία της Apple για τη Formula 1, που δεν έχει ακόμη τίτλο, ο 58χρονος Πιτ θα πρωταγωνιστεί ως ένας βετεράνος οδηγός που βγαίνει από την σύνταξη για να ενταχθεί σε μια νεοσύλλεκτη ομάδα και να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους οδηγούς του πρωταθλήματος.

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Χάμιλτον, η εταιρεία Plan B Entertainment του Πιτ (η οποία δημιούργησε προηγουμένως το World War Z), ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ και ο Τσαντ Ομάν (ο οποίος εργάστηκε επίσης στο Top Gun: Maverick, καθώς και στο franchise των Πειρατών της Καραϊβικής).

Μένει να δούμε αν η ταινία θα περιλαμβάνει την εμφάνιση του επτά φορές πρωταθλητή της F1 Χάμιλτον, ο οποίος στο παρελθόν έχει κάνει cameo εμφανίσεις και φωνητικούς ρόλους σε ταινίες όπως τα Cars 2, Cars 3 και Zoolander 2, καθώς και στο επιτυχημένο παιχνίδι Call of Duty: Infinite Warfare.

Ο Χάμιλτον ήταν επίσης εκτελεστικός παραγωγός στο ντοκιμαντέρ του 2018 The Game Changers, για τη μετάβαση ενός αθλητή του Ultimate Fighting Championship σε vegan πρωτεΐνες.

Ο Πιτ έχει δείξει στο παρελθόν έντονο ενδιαφέρον για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας σημάνει την εκκίνηση στον αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν το 2016. Στο παρελθόν είχε δουλέψει για αρκετά χρόνια σε μια βιογραφική ταινία για τον αγωνιστή και μηχανικό του Le Mans, Caroll Shelby, επίσης με τον Kosinski, η οποία τελικά μετεξελίχθηκε στο Ford vs. Ferrari (aka Le Mans ’66) με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον.

Ο σεναριογράφος Kruger, εκτός του ότι είχε εργαστεί στο Top Gun: Maverick, είναι περισσότερο γνωστός για το σενάριο τριών ταινιών της σειράς Transformers, των σίκουελ Revenge Of the Fallen, Dark of the Moon και Age of Extinction.

Η Apple Studios είναι η εταιρεία παραγωγής για τις πρωτότυπες παραγωγές του AppleTV+. Συνεργάζεται επίσης με τον Πιτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε μια άλλη πρωτότυπη ταινία, χωρίς ακόμη τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...