Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις του Ιουνίου – Ποιες οι τυχερές και ποιες οι επικίνδυνες ημέρες

Αυτός ο μήνας φέρνει πολλούς θετικούς οιωνούς για πολλά ζώδια, με πολλούς πλανήτες να είναι στις καλύτερες θέσεις τους και να μπορούν να εκφράσουν τις καλύτερες ιδιότητες ενεργοποιώντας τη θεά Τύχη!

  • Ο Αρης στον Κριό ορμά στη μάχη και την περιπέτεια με τόλμη και δύναμη. Η Αφροδίτη στέφεται αυτοκράτειρα στον Ταύρο και μας δείχνει πώς να γευτούμε και να ρουφήξουμε έως την τελευταία του σταγόνα το πιο γλυκό κρασί του έρωτα, των απλών στιγμών και απολαύσεων, της αρμονίας στις σχέσεις, στην ομορφιά σε κάθε της μορφή. Ο Ερμής από τις 3 Ιουνίου σταματάει τα παιχνίδια της ανάδρομης κίνησης και ξαναβρίσκει τον δρόμο της επικοινωνίας και των πληροφοριών αλλά και της περιπέτειας από τις 13 του μήνα στους ιδανικούς συντρόφους του, τους αέρινους Διδύμους, τονίζοντας μικρές αποδράσεις και ταξίδια!
  • Η Πανσέληνος στις 14 Ιουνίου στον αισιόδοξο Τοξότη ανοίγει τους ορίζοντες και τη διάθεση για νέες ανακαλύψεις, αισιοδοξία, για μια περιπέτεια χωρίς σύνορα και περιορισμούς.
  • Τέλος, η Νέα Σελήνη από τις 29 Ιουνίου μας γυρίζει στις ρίζες μας, στην αγκαλιά την πιο τρυφερή!
  • Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας γεμάτος πολλές και διαφορετικές εμπειρίες και τελικά εμείς επιλέγουμε το ταξίδι και τους συντρόφους αλλά και τον προορισμό στο πιο μεγάλο όνειρο!
  • Οι πιο δημιουργικές μέρες τύχης: Για ταξίδια, συμφωνίες και επικοινωνία 10, 20, 27 Ιουνίου. Για ερωτικές συναντήσεις, διασκέδαση, καλλιτεχνικά γεγονότα και για αρραβώνα ή γάμο: 19, 21, 29  Ιουνίου. Για κεραυνοβόλους έρωτες αλλά και απρόβλεπτους χωρισμούς: 11 Ιουνίου!
  • Οι μέρες που θα χρειαστούν σύνεση και προσοχή: 5, 6, 7, 14-18 και 30 Ιουνίου.

  Κριός      Βγαίνετε με ορμή μπροστά!

Αυτόν τον μήνα μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, να επενδύσετε  στην ακίνητη περιουσία και τη γη αλλά κυρίως να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Μία σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σχέση περνάει μέσα από αλλαγές αλλά πετυχαίνει να αναγεννηθεί. Ο Αρης όλο τον μήνα συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο γεμίζοντας με δύναμη, ορμή, τόλμη, ερωτισμó αλλά και ένταση, που κάποιες φορές μπορεί να ξεφύγει και να οδηγήσει σε σύγκρουση. Ελέγξτε τα νεύρα σας μέσα από τη σωματική δραστηριότητα και την άσκηση, προσέξτε την ταχύτητα.

Ταύρος   Σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σας χαρίζει γοητεία,  πειθώ,  ερωτισμό,  πολλούς θαυμαστές αλλά και δυνατή επικοινωνία, πολλές συναντήσεις, συμφωνίες, ταξίδια και κέρδη. Κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας και πολύ καλά κάνετε, γιατί κάποιοι λειτουργούν παρασκηνιακά. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστείτε την πρώτη εβδομάδα του μήνα και κοντά στις 18. Αξιοποιήστε έως τις 22 Ιουνίου την εύνοια της Αφροδίτης  για να έρθετε πιο κοντά στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι  Ξαναβρίσκετε την ανεμελιά και το χιούμορ σας

Ο μήνας των γενεθλίων σας δηλώνει ένα καινούργιο ξεκίνημα, ένα πλάνο ζωής που θα σας απασχολήσει μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας. Ηλιος και Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σε ορθή πορεία πλέον, δείχνουν τον δρόμο και τους συνοδοιπόρους σε αυτόν τον νέο κύκλο  δράσης, ανακάλυψης και περιπέτειας. Η πανσέληνος στα μέσα του μήνα  αναταράσσει ισορροπίες ανάμεσα σε σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Καρκίνος    Υπομονή μέχρι να έρθουν τα καλύτερα

Η αναγνώριση στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι ο απόλυτος στόχος σας για τον Ιούνιο και πυροδοτεί εντάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος αλλά και μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινάει στις 21 Ιουνίου και θα αρχίσετε να νιώθετε σταδιακά καλύτερα.

Λέων  Ταξίδια, μεγάλα σχέδια και γνωριμίες σάς απογειώνουν

Οι φίλοι αλλά και νέες σημαντικές γνωριμίες ανανεώνουν την ψυχολογία και τη διάθεσή σας κι ανοίγουν  νέες προοπτικές αλλά και πολλές όμορφες στιγμές.  Προσέξτε μόνο κοντά στις 7  και 14 με 18 Ιουνίου μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου ή των συνεργατών σας.

Θα έχετε πάρα πολλές προσκλήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές ενώ η φήμη σας και η αναγνώριση στα επαγγελματικά σας θα είναι ένα δυνατό χαρτί. Με επίκεντρο στις 23 Ιουνίου προσέξτε το παρασκήνιο στα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα υγείας ή ψυχολογίας.

Παρθένος    Μυστικοί έρωτες σας προκαλούν

Ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό εαυτό σας σταδιακά από τις 3 Ιουνίου και ξεκαθαρίζετε τους μελλοντικούς σας στόχους αλλά και τα σχέδια. Πλέον βλέπετε πιο καθαρά και μπορείτε να αποφασίσετε σημαντικές συμφωνίες και επαγγελματικές κινήσεις για να ξαναβρείτε την αρμονία και την ισορροπία που θέλετε. Ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό ή ένας έρωτας κεραυνοβόλος ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία περιμένουν.

Ζυγός    Παραδοθείτε στην απόλαυση του έρωτα

Αφεθείτε στον ερωτισμό του μήνα, με την Αφροδίτη να πυροδοτεί μυστικές απολαύσεις έως τις 22 Ιουνίου. Οι μέρες κοντά στις 6, 18 και 23 Ιουνίου χρειάζονται σύνεση και σε οικονομικά/φορολογικά ζητήματα αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Τρεις πλανήτες στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας τονίζουν ζητήματα και ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε σας και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή  και να φερθείτε με διπλωματία για να μη χάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ταξίδια, μελλοντικά σχέδια, επικοινωνία στο εξωτερικό κρύβουν ευκαιρίες όλο τον Ιούνιο.

Σκορπιός    Τολμηροί και ποθητοί!

Οι σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες είναι στο προσκήνιο και μπορούν να σας δώσουν χαρές, απολαύσεις που αξίζετε και αγάπη.

Ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες και κερδίζετε μέσα από σημαντικές γνωριμίες.

Κάποια έκτακτα έξοδα στα μέσα του μήνα ή μια ανασφάλεια με τον ερωτικό σας σύντροφο σας κάνει πιο ευαίσθητους. Αφήστε μυστικούς πόθους να σας οδηγήσουν σε νέες απολαύσεις.

Τοξότης     Προκαλείτε τα βλέμματα και τις μάχες

Ο έρωτας διεκδικεί όλη σας την ενέργεια. Η γοητεία και η δημιουργικότητά σας, μαζί με τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και την ευφυΐα σας να προσεγγίζετε σύμμαχους και συντρόφους είναι τα ισχυρά σας όπλα τον Ιούνιο. Αποφύγετε τις υπερβολές τις δύσκολες μέρες του μήνα για να μην προκαλέσετε την οργή του συντρόφου σας.

Αιγόκερως   Ακρως δημιουργικοί και ερωτικοί

Φροντίστε να μην παραμελήσετε θέματα στο σπίτι και στην οικογένεια γιατί θα προκληθούν εντάσεις και παράπονα. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου είναι περισσότερο απαιτητική και στον οικογενειακό αλλά και στον οικονομικό τομέα. Επενδύστε στις εργασιακές σχέσεις και στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και των ιδεών που μπορεί να ανανεώσουν την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Η Αφροδίτη έως τις 22 Ιουνίου ευνοεί την αγάπη και τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος     Φλερτ, γνωριμίες και φίλοι στο επίκεντρο 

Αλλάζουν τα δεδομένα. Και όσο και αν αναζητάτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον και τις σχέσεις σας έχετε μπει σε τροχιά ριζικών αλλαγών, ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού, στέγης και οικογένειας. Ο έρωτας, το φλερτ, η δημιουργικότητα, η επικοινωνία, μικρά ταξίδια θα σας ανανεώνουν και κάποιες φορές θα μπερδεύονται και θα σας μπερδεύουν.

Ιχθύες   Γοητεύστε μέσα από το χάρισμα της επικοινωνίας 

Οικονομικά αγωνίζεστε να αυξήσετε τα έσοδα, αλλά έχετε και πολλά έξοδα. Αποφύγετε παρορμητικές επενδύσεις και αγορές και να είστε πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.  Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι γοητεύοντας τους γύρω σας με διπλωματία  και με τα ταλέντα σας. Προσέξτε γιατί το παρασκήνιο δεν βλέπει με καλό μάτι όσα πετυχαίνετε. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια και μην υπερβάλλετε. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένειά σας  χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΔΙΕΘΝΗ

Την περασμένη Πέμπτη η γαλλική εφημερίδα Le Monde είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένη από τον εαυτό της. Μετά από πέντε χρόνια δημοσιογραφικών ερευνών...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συναγερμό έχουν τεθεί τα κομματικά επιτελεία για την ημερομηνία της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Στα εκλογικά διλήμματα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ένας Πακιστανός κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στην...