Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Μια όμορφη όψη με επίκεντρο το Σάββατο, ο Ηλιος από τον γήινο Ταύρο σε αρμονία με τον Αρη στους Ιχθύς, ενεργοποιεί και παντρεύει τα συναισθήματα, την έκφραση με την πρακτικότητα και τη σταθερότητα της γης. Ο ερωτισμός, η ορμή και η δράση του Αρη διοχετεύονται μέσα από τη δημιουργικότητα και τη ζεστασιά του Ηλιου.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο συναισθηματική, πιο κυκλοθυμική και λίγο πιο παραπονιάρα για όλα τα ζώδια μέχρι τις 14:50. Από τις 14:50 του Σαββάτου η διάθεση και η ψυχολογία όλων των ζωδίων αλλάζει γιατί η Σελήνη, δείκτης της διάθεσής μας, περνάει στο ζώδιο της χαράς, της δημιουργίας, του έρωτα και της διασκέδασης, στον λαμπερό Λέοντα, όπου και θα παραμείνει ως τη Δευτέρα.

Πιο ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα, όμως, για όλα τα ζώδια θα είναι από τις 14:50 το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Κριός  Η αυτοπεποίθηση και η ενεργητικότητά σας σας δίνουν πίσω τη χαμένη σας αρμονία. Ολα όσα νιώθετε μπορούν να εκφραστούν με τον πιο γόνιμο και τρυφερό τρόπο.

Ταύρος  Η οικογένειά σας και το σπίτι θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μαζί με την οικογένεια και καλούς φίλους θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα νιώσετε γλυκά συναισθήματα.

Δίδυμοι  Από το μεσημέρι του Σαββάτου αρχίζετε να νιώθετε πολύ καλύτερα και ξαναβρίσκετε τον καλό εαυτό σας, επικοινωνείτε, συζητάτε, ταξιδεύετε, συναντιέστε και αφήνεστε στη ροή να χαρείτε μαζί με τους γύρω σας.

Καρκίνος   Ο Ηλιος σε αρμονία με τον Αρη ενεργοποιεί τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα ανθρώπων ή σε μια παρέα με κοινά οράματα και όνειρα. Ευνοούνται τα μελλοντικά σας σχέδια, ακόμα και ο σχεδιασμός ενός μεγάλου ταξιδιού ή μιας συμφωνίας. Θα κάνετε έξοδα για την οικογένειά σας, αλλά και έξοδα που ίσως να μη χρειάζονται, απλώς για να περάσετε όμορφα.

Λέων   Με τη Σελήνη από το μεσημέρι του Σαββάτου και όλη την Κυριακή στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να λάμψετε, να γίνετε πολύ δημοφιλείς και ακόμα περισσότερο αγαπητοί σε ένα ευρύ περιβάλλον, να χαρείτε, να ερωτευτείτε, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε. Μυστικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και οποιαδήποτε κίνηση κάνετε με θετική πρόθεση θα ανταμειφθεί, τουλάχιστον ως το μεσημέρι της Κυριακής, όχι αργότερα.

Παρθένος   Με τον σύντροφό σας, έναν σημαντικό σύμβουλο και συνοδοιπόρο για τη ζωή σας μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και ένα πλάνο για να τα πραγματοποιήσετε. Ενα ταξίδι, μία συμφωνία, ακόμα και απλώς το να περάσετε στιγμές με τον δικό σας άνθρωπο θα είναι ό,τι καλύτερο για το Σαββατοκύριακο.γός   Κάποιοι από σας το Σαββατοκύριακο θα έχετε το μυαλό σας σε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις, καθώς και σε αυτές που πρέπει να τακτοποιηθούν στην εφορία ή στην τράπεζα. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μέχρι το πρωί της Κυριακής οι φίλοι σας θα σας δώσουν τη χαρά και τη λάμψη που χρειάζεστε.

Σκορπιός  Στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο λάμπετε, κι αυτό ίσως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προβληθείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων και να δείξετε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας. Με τον ερωτικό σας σύντροφο ζείτε όμορφες στιγμές.

Τοξότης  Η Σελήνη από το μεσημέρι του Σαββάτου ευνοεί όλα τα σχέδιά σας. Θα έχετε πάλι πεποίθηση, θα κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και θα σχεδιάσετε ένα πλάνο ζωής που θα μπορέσει να καρποφορήσει. Ταξίδια, συμφωνίες και κάθε μορφή επικοινωνίας ευνοούνται.

Αιγόκερως  Υπάρχει ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την πολυκοσμία, από τις πολλές υποχρεώσεις, να ηρεμήσετε και να ακούσετε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και λαχταράτε. Ο ερωτισμός και τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά και μπορούν να φέρουν μία μεταμόρφωση και μία αναγέννηση αρκεί να εκφραστείτε.

Υδροχόος  Από το μεσημέρι του Σαββάτου ο ερωτικός σύντροφος ή ένας σημαντικός συνεργάτης θα σας απασχολήσουν. Σημαντικό να ξαναβρείτε την αρμονία στις σχέσεις σας με σημαντικούς άλλους ανθρώπους της ζωής σας. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής αυτό θα είναι πιο εύκολο. Αργότερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή για να κρατηθούν οι ισορροπίες.

Ιχθύες  Η υγεία και η ευεξία σας θα σας απασχολήσουν. Η σωματική άσκηση, η καλή διατροφή, η αλλαγή της καθημερινότητάς σας μέσα από κάτι που σας αρέσει -ένα χόμπι, μία δημιουργική ασχολία- θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε. Κάθε μορφή επικοινωνίας, ακόμα και μία μικρή εξόρμηση στην εξοχή, ευνοούνται.

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τον “πολιορκητικό κριό” της MG, το οικονομικό και καθόλα αξιόλογο SUV που ακούει στο όνομα ZS, η πολυφωνία των εκδόσεων μακροσκοπικά, απλά αποτελεί...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τον θρίαμβο της Ορθοδοξίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και φέτος, με το καθιερωμένο διορθόδοξο συλλείτουργο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...

ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό τραυματισμού ανηλίκου -έπειτα από προσπάθεια πυροδότησης βεγγαλικών που είχε στην κατοχή του σε περιοχή της Αττικής- «Το Χαμόγελο...