Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα καταψύξει τα ωάριά της

Έτοιμη να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων αποκάλυψε πως είναι η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως τον άλλο μήνα θα προχωρήσει στη διαδικασία.

Η Κατερινά Καινούργιου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της χθες την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία θα μιλούσε για την κατάψυξη ωαρίων στην οποία υπεβλήθη.

Προλογίζοντάς την η Κατερίνα Καινούριου αποκάλυψε πως είναι έτοιμη και αυτή να προχωρήσει στην ίδια διαδικασία.

«Θα υποδεχτούμε σε πολύ λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη. Θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι μια διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί και σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων για γυναίκες οι οποίες έχουν περάσει το 35ο της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιο σύντροφο ή δεν έχουν τεκνοποιήσει.

Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια και μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη και θέλω να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω πολλές απορίες και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει κι εσάς», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέλαση στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τις επετειακές εκδηλώσεις της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου....

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νούμερο εφτά της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν εμφανώς συγκινημένο από την κατάκτηση του φετινού τουρνουά Masters 1.000 του Monte Carlo. Δείτε τι δήλωσε ο...

ΕΛΛΑΔΑ

Στις επόμενες κινήσεις του Ισραήλ όπως και στις αποφάσεις του Βενιαμίν Νετανιάχου και του πολεμικού του συμβουλίου είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας....

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινάει σήμερα το νέο εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ. Το «ολοκληρωμένο...