Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Spider-Man No Way Home: Ο Άντριου Γκάρφιλντ και ο Τόμπι Μαγκουάιρ είδαν μαζί την πρεμιέρα

Η ταινία «Spider-Man: No Way Home» έκανε πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2021 και το παρών έδωσαν τόσο ο Τομ Χόλαντ (Tom Holland) όσο και η Ζεντάγια (Zendaya) ως οι πρωταγωνιστές της. Όμως, δεν ήταν όλοι παρόντες στο κόκκινο χαλί, καθώς η πλοκή έπρεπε να παραμείνει μυστική.

Για αυτό, οι άλλοι δύο πρωταγωνιστές, ο Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) και ο Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield) «τρύπωσαν» σε ένα άλλο σινεμά για να δουν τη νέα ταινία του Spider-Man και τη συνάντηση των τριών ηρώων στη μεγάλη οθόνη.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Άντριου Γκάρφιλντ αποκάλυψε ότι «τρυπώσαμε κρυφά σε ένα σινεμά ανήμερα της πρεμιέρας και απλά την είδα φορώντας ένα καπέλο και τη μάσκα μου. Για την ακρίβεια ήμουν μαζί με τον Τόμπι, εγώ και ο Τόμπι μπήκαμε κρυφά στην αίθουσα και κανείς δεν κατάλαβε πως ήμασταν εκεί. Ήταν μια πανέμορφη στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί».

Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σχετικά με την επανάληψη του ρόλου του Spider-Man στο Variety, λέγοντας: «Δεν περίμενα να ξανακάνω ποτέ μια συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα να υποδυθώ ξανά τον Πίτερ Πάρκερ… Σε βασικό επίπεδο, ως θαυμαστής του Σπάιντερμαν, αρκούσε και μόνο η ιδέα να δούμε τρεις Σπάιντερμαν μαζί».

«Είμαι τόσο ευγνώμων. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ ευγνώμων που κατάφερα να δώσω μερικές απαντήσεις για τον Πίτερ που έπαιζα», είπε ο ηθοποιός στο Variety.

«Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων που δούλεψα με αυτούς τους απίστευτους ηθοποιούς, αυτόν τον απίστευτο σκηνοθέτη και τη Marvel σε συνεργασία με τη Sony. Ήταν ευχάριστο και μου δόθηκε ένα αίσθημα κλεισίματος για μένα. Υπήρχαν τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τον δικό μου Πίτερ Πάρκερ. Έπρεπε να επιστρέψω και να πάρω μερικές απαντήσεις γι αυτόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρονιά ορόσημο για την Παπαστράτος ήταν το 2023 προς την επίτευξη του στόχου για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. O συνολικός αριθμός των χρηστών IQOS...

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Κυριακής από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες...

ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή έρευνα με θέμα «Ψυχολογική Ασφάλεια στην Εργασία: Διερευνώντας Προκλήσεις & Ευκαιρίες» πραγματοποίησε η KPMG με σκοπό να εστιάσει στο αίσθημα της ψυχολογικής ασφάλειας,...

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ο ιός της γρίπης είναι το παθογόνο που είναι πιο πιθανό να προκαλέσει μια νέα πανδημία στο εγγύς μέλλον, προειδοποιούν κορυφαίοι επιστήμονες. Σύμφωνα με...