21/01/2022

Θετικοί στον κορονοϊό Τζίμι Φάλον και Γούπι Γκόλντμπεργκ

Και οι δύο είναι πλήρως εμβολιασμένοι και εμφανίζουν ήπια συμπτώματα κορονοϊού.

Ο παρουσιαστής του The Tonight Show, Τζίμι Φάλον, με ανάρτησή του στο Instagram ενημέρωσε τους followers ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Την πρώτη μέρα του διαλείμματός μας για τα Χριστούγεννα, βρέθηκα θετικός στον Covid. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος, έχοντας κάνει και την τρίτη αναμνηστική δόση, και νιώθω αρκετά τυχερός αφού έχω ήπια συμπτώματα», ανέφερε ο Φάλον και έσπευσε να ευχαριστήσει το υγειονομικό προσωπικό αλλά και το NBC που τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας για τον Covid-19.

Επίσης, ενημέρωσε το κοινό, ότι η κατάστασή του δεν πρόκειται να επηρεάσει την εκπομπή που επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά τη διακοπή για τις γιορτές στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε όμως και η Γούπι Γκόλντμπεργκ, όπως έκανε γνωστό η Τζόι Μπέχαρ, συμπαρουσιάστριά της στο The View.

«Η Γούπι δυστυχώς βρέθηκε θετική πριν το διάλειμμα για τα Χριστούγεννα, ωστόσο μάλλον θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα», ανακοίνωσε η Μπέχαρ καθησυχάζοντας τους θεατές λέγοντας ότι η ηθοποιός έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου και έτσι τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι πάρα πολύ ήπια.