25/01/2022

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αποκάλυψη για το bullying στον αδερφό της και την κατάσταση της υγεία της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το μοντέλο μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της αλλά και για την καταγγελία που έκανε πριν λίγες μέρες για bullying στον αδερφό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» το πρωί της Κυριακής.

Η ίδια μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αλλά για την καταγγελία που είχε κάνει για το bullying που δεχόταν ο ετεροθαλής αδερφός της στο σχολείο.

«Η αλήθεια είναι ότι αρρώστησα για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά και κατέληξα να πάω στο νοσοκομείο. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως μου συνέβη αυτό το πράγμα. Άνθρωπος είμαι και εγώ όπως όλοι μας. Δεν το περίμενα πραγματικά γιατί δεν αρρωσταίνω, δεν ανεβάζω πυρετό, οπότε έχω ένα καλό ανοσοποιητικό. Αλλά αν κουράζεις τον εαυτό σου, πέφτουν οι άμυνες και καταπονείς τον οργανισμό σου, τότε είναι λογικό να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Μπήκε ένα μικρόβιο και έκατσε στο νεφρό και εκεί ξεκίνησε όλο το κακό. Το καλό είναι ότι το προλάβαμε. Ο γιατρός μου ήταν εκπληκτικός, ήταν πάντα δίπλα μου. Τις μέρες που πέρασα στο νοσοκομείο είχα ζητήσει να μην μου ανοίγουν τα παράθυρα, δεν ήθελα να βλέπω έξω τι μέρα είναι τι ώρα είναι. Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χρόνου. Δεν ήθελα να βλέπω καθόλου την μέρα έξω, ήθελα να βλέπω μόνο σκοτάδι γύρω μου και τίποτα άλλο» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της.

Όσον αφορά το bullying που είχε αναφέρει πως δέχθηκε ο αδερφός της στο σχολείο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τόνισε: «Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω πίσω. Έθιξα το θέμα γιατί ήμουν σε απόγνωση. Ήμασταν μια εβδομάδα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλοι στην οικογένειά μας. Ειλικρινά το είχα αφήσει για το τέλος αυτό. Θεωρώ πως έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα. Γενικά έχουν ασχοληθεί οι φορείς με αυτήν την περίπτωση, όπως ακούω και για άλλα παιδιά. Ήθελα να ενημερωθώ τι γίνεται γενικά σε αυτήν την περίπτωση και δεν είμαστε μόνο εμείς. Ήθελα να δω λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός; Γίνεται κάτι; Γιατί υπάρχει τόση γραφειοκρατία;».