Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Survivor 5: Βγήκε το τρέιλερ- Τα σχόλια στο Twitter είναι επικά

Λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού Survivor κυκλοφόρησαν και τα τρέιλερ με Μαχητές και Διάσημους.

Το SURVIVOR επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή όπως και πέρσι τον Γιώργο Λιανό και η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 το βράδυ.

Η περσινή επιτυχία του Survivor, έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά για τους φετινούς Μαχητές και Διάσημους που είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το έπαθλο.

Οι 24 παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον παρουσιαστή και την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης από την Ελλάδα.

Τα τρέιλερ έχουν βγει στον αέρα και το Twitter έχει αρχίσει να αντιδρά και να ψάχνει τον νέο Τριαντάφυλλο και τον νέο James. Ήδη υπάρχει ένας Ροδίτης τραγουδιστής, ο Βαλάντης και ένας Ροδίτης επιχειρηματίας που όλοι πιστεύουν πως θα είναι ο νέος James Καφετζής.

Πάντως, οι Διάσημοι από το τρέιλερ ήδη έχουν αρχίσει να καλούν και να προκαλούν τους απανταχού τουιτεράδες να αντιδράσουν, όπως ακριβώς έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Φυσικά, οι τουιτεράδες ανέλαβαν δράση αλλά ο James Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος συνεχίζουν να μονοπωλούν και φέτος το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι Διάσημοι
Βρισιήδα Ανδριώτου
Βαλάντης
Θανάσης Βισκαδουράκης
Αθηνά Ευμορφιάδη
Μυριέλλα Κουρέντη
Λάμπρος Κωνσταντάρας
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Ευρυδίκη Παπαδόπουλου
Γιωρίκας Πιλίδης
Απόστολος Ρουβάς
Ελισάβετ Σπανού
Γιάννης Χατζηγεωργίου

Οι Μαχητές
Σοφιάννα Αβραμάκη
Πελαγία Καζολέα
Σταμάτης Καλαφατάς
Σάββας Κάλφας
Γιώργος Κατσαούνης
Κρυσταλλία Κουτσιμάνη
Σπύρος Μαρτίκας
Θανάσης Μπέλλος
Άσπα Πρεδάρη
Παρασκευή Σταματοπούλου
Γιάννης Τσολάκης
Ασημίνα Χατζηανδρέου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια νέα θεραπεία με αντισώματα μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη των κινητικών προβλημάτων σε ορισμένα άτομα με νόσο του Πάρκινσον, όπως δείχνουν τα πρώτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...