24/01/2022

Τι απαντάει ο Henry Cavill σε όσους τον θέλουν να είναι ο επόμενος 007

Δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο κι αυτό είναι κάτι.

Ναι όλοι μας αναρωτιόμαστε αν τελικά θα πάρει τη θέση του νέου James Bond ο αγαπημένος Τhe Witcher που δεν είναι άλλος από τον Henry Cavill. Φυσικά οι φανς και οι δημοσιογράφοι δεν άντεξαν κι άρχισαν τις ερωτήσεις κι αυτός απάντησε ευθέως. Τι είπε όμως ο ατρόμητος Gerald Of Rivia όταν τον ρώτησαν αν θα ήθελε να είναι ο επόμενος 007;

Θέλει ο Henry Cavill να είναι ο επόμενος James Bond;

Ανοιχτός σε κάθε πρόταση να συμμετάσχει σε κάποιο μεγάλο franchise είναι ο Henry Cavill καθώς μετά τον ρόλο του στα Man of Steel και The Witcher, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος James Bond. Αυτό φυσικά είναι θετικό για όλους εκείνους που πιστεύουν πως είναι ο κατάλληλος για τον μεγάλο αυτό ρόλο που πρέπει κάποιος κυριολεκτικά να σηκώσει στην πλάτη για πολλά χρόνια.

Τι ακριβώς είπε ο Henry Cavill;

Μιλώντας στο The Times για τα μελλοντικά του σχέδια, απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ψηλά στη λίστα για τον διάδοχο του Daniel Craig, ο οποίος μας αποχαιρέτησε οριστικά με το No Time To Die:

Ο χρόνος θα δείξει. Δεν ξέρεις ποια κατεύθυνση θα πάρουν με τον Bond και οπότε προτιμώ να λέω πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.