Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

GNTM 4 τελικός: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς μπήκε και πώς φεύγει από το παιχνίδι! Η μεγάλη αλλαγή

GNTM 4 τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την αρχή της παρουσίας της στο φετινό GNTM είχε δείξει πως είναι εντελώς διαφορετική και πως ήταν αποφασισμένη για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορούσε!

Οι… βιτριολικές της ατάκες, οι “καταγγελίες” της εις βάρος συμπαικτών της και οι “κακιούλες” που πολλές φορές εξέφραζε on camera κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν την έκαναν και πολύ ευχάριστη, ούτε μέσα στο σπίτι του GTNM όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην οντισιόν, η 19χρονη κοπέλα μάς παρουσιάστηκε ως συνεσταλμένη νέα που λάτρευε τη μόδα την οποία έβλεπε ως τέχνη.

H Κυβέλη μεγάλωσε στην Κέρκυρα και από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι έχει ισχυρό χαρακτήρα, δυναμισμό και ήταν αποφασισμένη να κατακτήσει το όνειρό της.

H Κυβέλη έκλαψε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Άλλοτε επειδή ένιωθε αδικημένη, άλλοτε γιατί θύμωνε με τη συμπεριφορά κάποιου συμπαίκτη της και άλλοτε γιατί απλά ένιωθε ότι πιέζεται πολύ. Μία από τις φορές που την είδαμε με δάκρυα στα μάτια ήταν όταν την επισκέφτηκε σε δοκιμασία η μητέρα της την οποία έτρεξε να αγκαλιάσει και να φιλήσει πολύ χαρούμενη.

Η νεαρή Κερκυραία πάντως χάρισε στο παιχνίδι και πολύ μεγάλες… στιγμές της. Όμορφη και εντυπωσιακή όπως είναι, κατάφερε πολλές φορές να κλέψει τις εντυπώσεις.

Παρ’ όλο που η Κυβέλη μπήκε στο παιχνίδι με κοντό μαλλί, στο makeover στα πρώτα επεισόδια του παιχνιδιού κατάφερε να έχει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλάζοντας απλά κούρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...