24/01/2022

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε άθλια οικονομική κατάσταση η οικογένειά του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη ο ηθοποιός έχει « ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή που αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ»!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια.»!

Και πρόσθεσε: «Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια»!