Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γάμος μου ήταν μια τρέλα που βγήκε σε καλό

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη μενεγάκη, μίλησε για την καριέρα της, την οικογένειά της, τα παιδιά της και την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Άραγε γιατί παντρεύτηκε με τον Παναγιώτη Πιλαφά στον 1,5 μήνα σχέσης; «Ήταν μια τρέλα που βγήκε σε καλό. Δεν ήταν τύχη. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδιά αλλά ήρθαν και αυτά», απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, σημείωσε: «Έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Λαιμό. Με ώθησε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μέχρι τώρα είχα μια συστολή αλλά έχω αρχίσει και το βλέπω αλλιώς. Πιο σοβαρά».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», θα συμμετάσχει και στην «Αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που θα ανέβει σε μορφή μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα προλαβαίνει όλα; «Είμαι λίγο πιεσμένη αυτήν την περίοδο αλλά γενικά βγαίνει. Τα σαββατοκύριακα τα έχω ελεύθερα και ασχολούμαι με τα παιδιά», αποκρίθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όσο για τα επαγγελματικά της βήματα, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε μεταξύ άλλων: «Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική από τα 19 μου. Πήγε πολύ καλά χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα ή να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τα πράγματα έχουν κυλήσει ωραία, μου έχουν δοθεί ευκαιρίες», είπε αρχικά.

«Ήξερα από μικρή πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κάνει αυτό που θέλει. Η δουλειά για μένα είναι ευχαρίστηση, είναι ψυχαγωγία. Δεν είναι απλά δουλειά», κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», σε συνεργασία με τον Όμιλο ΟΑΣΑ, της ΣΤΑ.ΣY. ΑΕ,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...