28/01/2022

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από την παιδική της ηλικία – Η αναφορά στην Βαλέρια και η συγκίνησή της

H Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε μία φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία, όταν ήταν οκτώ χρονών και πόζαρε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της!

Μάλιστα, την έδειξε στον αέρα της εκπομπής της και οι συνεργάτες της τη σχολίασαν, ενώ μία ατάκα του πιο παλιού συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου τη συγκίνησε!

Το Mega με αφορμή τα Χριστούγεννα εδώ και μερικές ημέρες δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες διαφόρων παρουσιαστών ή ηθοποιών του από την παιδική τους ηλικία.

Ανάμεσα στους λαμπερούς παρουσιαστές του Mega και η Ελένη Μενεγάκη η οποία βρήκε μία φωτογραφία από τότε που ήταν στο δημοτικό και σχολίασε: «Μπορεί να είμαι 7 ή 8 χρονών αλλά από στήσιμο, ε; Χέρι στη μέση και χαμόγελο… Το δέντρο ήταν μικρό και το σπίτι μικρό… δέκα δεν είμαι! Ήμουν η πιο κοντή στο δημοτικό… Στο γυμνάσιο ψήλωσα»!

Τότε πετάχτηκε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και της είπε «Μη λες ψέματα, είναι η Βαλέρια και την έχεις βάλει να ποζάρει…» και η παρουσιάστρια συγκινήθηκε μιας και η Βαλέρια της μοιάζει από όλα τα παιδιά της περισσότερο!