18/01/2022

Αιμίλιος Χειλάκης: Εμβολιάστηκα, αλλά αν με κυνηγούσαν έτσι θα στήλωνα τα πόδια!

Τη δική του θέση για τους εμβολιασμούς και την υποχρεωτικότητα παρέθεσε ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης.

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot. Ήταν ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έδωσε τη δική του θέση γύρω από τον εμβολιασμό και την υποχρεωτικότητα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες Μέλισσες εξήγησε πως δεν είναι όλοι οι μη εμβολιασμένοι πολίτες «ψεκασμένοι», ενώ ανέφερε πως η μεγάλη πίεση που ασκείται στους πολίτες για να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.

«Απλά να ξέρουμε ότι προοδευτικοί είμαστε την στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται και δεν κάνει το εμβόλιο. Δεν είναι όλοι οι ανεμβολίαστοι ψεκασμένοι. Πρέπει με τον τρόπο μας να κάνουμε να ξεφοβηθούν οι άνθρωποι. Όταν η εξουσία χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, είναι τιμωρητικός ο τρόπος», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ είμαι διπλά εμβολιασμένος και θα πάω για την τρίτη δόση. Αν με κυνηγούσαν έτσι, θα έλεγα ότι δεν το κάνω με τίποτα. Θα στύλωνα κι εγώ το πόδι σαν μουλάρι. Αν μου έλεγε κάποιος, δώστε μου 8 μήνες να πείσουμε τον κόσμο, τότε θα είχαμε παγκόσμια μικρότερο ποσοστό ανεμβολίαστων. Αν φοβάσαι να κάνεις το εμβόλιο, φοβάσαι κάτι σε σχέση με την ιατρική επιστήμη. Μην φοβάστε».