04/12/2021

Ρούλα Ρέβη: Η απάντησή της μετά τη δημόσια «συγγνώμη» του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την απάντησή της μετά τη δημόσια «συγγνώμη» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έδωσε η Ρούλα Ρέβη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα.

Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε… Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι. Υπάρχουν μόνο αβαντάζ όταν ο άντρας σου είναι νεότερος, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καταρχάς έχει περισσότερη ενέργεια, όταν γίνεσαι μαμά», είχε πει η γνωστή φωτογράφος.

Το βράδυ της Τρίτης (22-11) ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του ζήτησε «συγγνώμη» από την Ρούλα Ρέβη.

«Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον»

Μετά από αυτό η Ρούλα Ρέβη, τοποθετήθηκε και πάλι δημόσια μέσα από ένα story της. «Γρηγόρη όλα καλά και όλα περαστικά. Γρήγορη ανάρρωση», έγραψε.