13/06/2021

Περίπτερο τουριστικής προβολής στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε για το περίπτερο τουριστικής προβολής που πρόκειται να λειτουργήσει στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Έλαβαν μέρος η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Άννα Καλογεροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Αθανάσιος Παπαθανασίου, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Πελοπόννησος Α.Ε.”, Σωτήριος Μουρίκης.

Ο κ. Παπαθανασίου, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων, για την έμπρακτη στήριξή τους, στο εγχείρημα και τόνισε: “Στο πλαίσιο των ενεργειών και των δράσεων που υλοποιεί η δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη του τουρισμού, αναδεικνύουμε την Πύλη της Πελοποννήσου, το δεύτερο τοπόσημο σε επισκεψιμότητα, μετά την Ακρόπολη, τον Ισθμό, σε ένα πολυσυλλεκτικό σημείο συνάντησης των τουριστών, που αναβαθμίζει την εμπειρία του επισκέπτη για ολόκληρη την Πελοπόννησο και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ειδικότερα”.

“Βρισκόμαστε – συνέχισε – σε αγαστή και διαρκή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την εταιρεία “Πελοπόννησος Α.Ε., την Α.Ε.ΔΙ.Κ. και τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, για τη δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία του InfoKiosk, σε έναν κομβικής σημασίας, ουσιαστικά και χωροταξικά, χώρο, που εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες από 20 και πλέον διαφορετικές χώρες και λειτουργεί με επαγγελματισμό και με την τήρηση των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου λόγω του Covid-19”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.