Connect with us

Hi, what are you looking for?

FAKE NEWS

Fake news ΣΥΡΙΖΑ τα περί δήθεν άρνησης μεταγωγής του Βασίλη Δημάκη

Για fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την δήθεν άρνηση της γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής να μεταγάγει τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη κάνει λόγο το Παρατηρητήριο της ΝΔ.

Ειδικότερα, επικαλούμενη άρθρο της εφημερίδας «Αυγή» που κατηγορεί την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπ. Δικαιοσύνης ότι «αρνείται» τη μεταγωγή του κρατουμένου Β. Δημάκη το παρατηρητήριο fakenews της ΝΔ ξεκαθαρίζει:

• Με οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, ελήφθη προφορικά, διά περιφοράς, η Απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών Γρεβενών για τη μεταγωγή του κρατουμένου.
• Αφού υπογράφηκε η συγκεκριμένη απόφαση υποβλήθηκε βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής την 06-05-2020.

• Ακολούθως από τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής υπογράφηκε και διατάχθηκε – κατ’ εξαίρεση της συνήθους διαδικασίας μεταγωγών – η έκτακτη μεταγωγή του κρατουμένου στον Κορυδαλλό, η οποία και θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ισχυρισμοί που διακινούνται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιοι επιμένουν να συγχέουν την πραγματικότητα με τη σκοπιμότητα και την ενημέρωση με την παραπληροφόρηση που εξυπηρετεί ύποπτες στοχεύσεις συγκεκριμένων κύκλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Πολιτική, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο editorial.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το 7ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας με τίτλο “Ανθρώπινο άγγιγμα στη ψηφιακή εποχή” διοργανώνεται από την Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) και την Ελληνική Εταιρεία...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ο Πανελλαδικός Τελικός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας – Social Innovation Relay. Ο Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας  – Social...

ΕΛΛΑΔΑ

«Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη εθνική κάλπη και ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί», είναι το μήνυμα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Η ΝΔ εστιάζει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές σκηνικό ξυλοδαρμού έξω απο την αίθουσα της Ολομέλειας. Μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, ο πρώην «Σπαρτιάτης» και νύν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ξυλοκόπησε τον...