Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΘΝΙΚΑ

Πολιτικής κόντρας συνέχεια για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Βαθαίνει η πολιτική αντιπαράθεση με αιχμή δημοσίευμα για παρακολούθηση του Κωνσταντίνου Φλώρου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Εχθές σε συνεδρίαση του το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, ανανέωσε τη θητεία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ έγιναν αλλαγές των ΓΕΣ και ΓΕΝ.

Την παράταση της θητείας του Κωνσταντίνου Φλώρου ως αρχηγού ΓΕΕΘΑ για έναν ακόμη χρόνο, αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.
Αρχηγός ΓΕΣ αναλαμβάνει ο Αντιστράτηγος (ΠΖ) Άγγελος Χουδελούδης, ενώ επικεφαλής του ΓΕΝ ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης.

«Η κυβέρνηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσυνη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που την κατηγορεί ότι δεν έχει δώσει απαντήσεις για την παρακολούθησή του κ. Φλώρου. Ο κ. Οικονομου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν εμπιστεύεται την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. «Η κυβέρνηση, είπε, δεν κλονίζεται με κανέναν τρόπο και πάντως όχι από υλικό ρυπαρών κύκλων» πρόσθεσε.

«Η νοσηρότητα του παρακρατικού μηχανισμού Μητσοτάκη μόλυνε δυστυχώς και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Χωρίς καμία απάντηση για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα απλά επιβεβαίωσε πως δεν διστάζει, στο βωμό των εκβιασμών του, να θέτει σε διακινδύνευση ακόμη και την εθνική ασφάλεια» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Κινούμαστε σε επικίνδυνες ατραπούς , για την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και ένα σύγχρονο κράτος δικαίου, όπως θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα το 2023. Οι εξελίξεις εγείρουν μείζονα και αμείλικτα για την κυβέρνηση ερωτήματα, παρά την οργανωμένη και επίμονη προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, προσωπικά, να συγκαλύψει και να συσκοτίσει αυτήν την υπόθεση. Αναπόφευκτα και όσο θα περνάει ο καιρός, θα πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για το ποιοι ενορχήστρωσαν και υλοποίησαν την παρακολούθηση των πολιτικών τους αντιπάλων, καθώς και άλλων προσώπων του δημοσίου βίου», είπε π επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ –Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ.

«Όταν μία υπόθεση άπτεται της εθνικής ασφάλειας της χώρας, πολιτικαντισμοί, «ασυλίες» και «ακαταδίωκτα», λαμβάνουν τέλος», σχολίασε η Ελληνική Λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για το αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας επίσημου φορέα του της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Joint Research Centre (JRC), που δημοσιεύθηκε από το Publications Office of the...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σχέδιο της Nissan επικεντρώνεται σε ευρύτατη παρουσίαση νέων προϊόντων, αυξημένο εξηλεκτρισμό, νέες προσεγγίσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή, στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της μάρκας θα βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα BMW του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι επαγγελματίες οδηγοί χρειάζονται ειδικές γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες αυτών των θωρακισμένων οχημάτων, τα οποία...