Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Twitter: Νέα επιλογή για επεξεργασία του tweet εντός μισής ώρας μετά τη δημοσίευση

Μια νέα επιλογή που θα αφορά επεξεργασία των posts (tweet) εντός 30 λεπτών από τη δημοσίευση, λανσάρει το Twitterεντός του μήνα.

 

Σημειώνεται ότι πρόκειται για κάτι που επιθυμούσαν διακαώς οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, μετά από χρόνια συζήτησης, το Twitter δημιουργεί αυτή την επιλογή η οποία αποτελούσε σημείο αντιπαράθεσης, καθώς υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για μια καλή ιδέα, ειδικά σε περιπτώσεις που ένα tweet γίνεται viral.

Η δυνατότητα επεξεργασίας θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε χρήστες που πληρώνουν 4,99 δολάρια το μήνα για μια συνδρομή στο Twitter Blue.

Το Edit Tweet, όπως θα ονομάζεται το χαρακτηριστικό, θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αλλαγές στο tweet τους μέχρι κα 30 λεπτά μετά την αρχική δημοσίευσή του.

Τα tweets που επεξεργάζονται θα φέρουν μια ετικέτα, όπου οι χρήστες θα μπορούν να κλικάρουν για να δουν τι είχε γραφτεί προηγουμένως.

Η εταιρεία δοκιμάζει συγκεκριμένα το κουμπί επεξεργασίας με μια μικρή ομάδα χρηστών με την ελπίδα να επιλύσει γρήγορα πιθανά προβλήματα, έγραψε η εταιρεία/ Το κουμπί επεξεργασίας θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια και σε άλλους χρήστες του Twitter Blue τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Bloomberg

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το 2002, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, μαζί με μια ομάδα ευρωπαϊκών οργανώσεων πολιτών, συνέταξε τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Δικαιωμάτων των Ασθενών, ο οποίος έχει μεταφραστεί...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την 29η Απριλίου 2024 προσδιόρισε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης ως καταληκτική ημερομηνία για την τακτοποίηση ρυθμίσεων οφειλών, επ’ ευκαιρία της...

ΔΙΕΘΝΗ

Περιορισμένο πλήγμα αλλά μέσα στο έδαφος του Ιράν. Αυτό έχει αποφασίσει το Ισραήλ ως αντίποινα για την ιρανική επίθεση, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους. Ανώτατος...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...